Život

Znate li što je makeover kose? Ovo je nevjerojatna metoda s kojom možete postići sjajne rezultateAna i Sead Nunić dobro su poznati zagrebački frizeri, no osim što ih krasi skladan privatni odnos, oni su i poslovni partneri. Upoznali su se na jednom frizerskom događaju i tada se između njih dogodila kemija. Ana je Zagrepčanka, a Sead je zbog ljubavi preselio iz Novog Sada. U samo godinu dana njihova je ljubav procvjetala, dobili su sina, ali i otvorili vlastiti frizerski salon u centru Zagreba. Oboje su u poslu već dva desetljeća pa ih nerijetko prati i epitet najboljih frizera.

„Biti dobar frizer ne znači samo znati ošišati ili obojati kosu. Znači i znati slušati klijenta, čuti i razumjeti njegove želje, a potom te želje realizirati. Ako pak klijenti dolaze s nekim nerealnim željama, jako je važno da im znamo objasniti zašto je nešto nemoguće izvesti te im ponuditi neko alternativno rješenje. Oboje smo se educirali i ovdje i u inozemstvu i to je najvažnije za našu struku, ići u korak s trendovima i novim tehnologijama. Još uvijek kontinuirano ulažemo u sebe i u naš tim, a zadnjih godina sve više radimo edukacije i radionice za kolege frizere, pogotovo u području bojanja kose“, govori nam Ana Nunić koja je sa suprugom Seadom specijalizirala za makeover kose. Riječ je o zahtjevnoj metodi koja kosi može dati posve novi izgled.

„Tako je, mi smo se odlučili specijalizirati u području makeovera, a najveći fokus nam je na velikim kolorističkim zahvatima. To su dosta zahtjevni procesi gdje npr. u jednom danu crnu ili crvenu kosu treba posvijetliti, ovisno od stanja kose, nekada sve i do plave boje. Također, imamo jako puno plavuša koje muče muku sa žutim tonovima pa dolaze kod nas da napokon dođu do onih platinastih tonova o kojima većina plavuša sanja. Sve promjene boja su naša specijalnost. Jako nam je teško reći u startu koliko točno će tretman trajati jer to ovisi od povijesti bojanja i stanja kose ali svakako kažemo klijenticama da se pripreme da su cijelu smjenu s nama u salonu. Tretman uključuje konzultacije, dijagnozu kose, sami postupak bojanja, njegu kose i ono što ne smijemo zaboraviti a također je dio paketa – znanje i iskustvo“, kaže nam Sead Nunić koji je sa suprugom razvio posebnu metodu makeovera te su mu ovakvi zahtjevi svakodnevica.

Ana i Sead vješto manevriraju između posla i privatnog života. Uvijek se nađe vrijeme za obitelj, a kako su oboje u poslu – lakše ga je isplanirati. Želja im je bila da njihov salon Hair Vision bude prepoznatljiv, a makeover kose upravo ih je učinio takvima. Okupili su tim stručnjaka i krenuli u avanturu koja brojnim ženama pričinjava zadovoljstvo.

Kako bi ovakav tretman bio uspješan, važno je koristiti i vrhunske proizvode pa stoga surađuju s tvrtkom Prominent Hair koji zastupaju brendove Eugene Perma, Nirvel i K Time. Ana i Sead koriste njihove proizvode ali i organiziraju brojne radionice s njima u suradnji kako bi u Hrvatskoj bilo čim više stručnih frizera.

I tako je ovaj mladi par postao sinonim za uspješan brak ali i posao. Ana se brine oko organizacije salona i društvenih mreža, dok se Sead više brine oko plana i programa edukacija. Kada je u pitanju njihov sin, tu su oboje jednako angažirani. Njihov salon Hair Vision nalazi se u Tkalčićevoj 80, a svi zainteresirani mogu im se javiti i na telefon 01 778 9138. Anu i Seada pratite i na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje svakodnevno objavljuju svoje vještine s kosom.

FOTO: Dejan Tatomir

Back to top button