Showbiz

Najzgodnija Dalmatinka okreće se svjetskoj sceni! “Reakcije su divne, sluša se u cijelom svijetu”Pjevačica Žanamari slovi za jednu od najzgodnijih pjevačica u Hrvatskoj, ali slovi i za jedan od najboljih vokala. Nakon dugogodišnjeg iskustva ova atraktivna Dalmatinka snimila je pjesmu na engleskom jeziku i već niže uspjehe.

“U 2021 odlučila sam ući punim plućima i unatoč svim izgledima i trenutnoj situaciji u svijetu izvući maksimum iz sebe, stvarati i na taj način motivirati sebe i ljude oko sebe. Bitno mi je bilo napraviti neki preokret jer su mi nove stvari izazov i najviše me pokreću. Zato sam odlučila uskočiti u novu glazbenu eru i stvarati pjesme isključivo na engleskom jeziku.

Lockdown me je na fizički način udaljio od moje publike i prijatelja, ali društvene mreže gore! Zahvaljujući prvenstveno Instagramu i TikTok-u sam se još više zbližila sa svojim followerima i kolegama, te se stvorio jedan pravi mali “tribe” koji me je zapravo i motivirao da se prešaltam na engleski i da svojim pjesmama dam priliku da ih razumije čitav svijet” govori Žanamari te nastavlja. 

“Moja nova pjesma “No Boy Can Do It Better” dostupna je još od Valentinova na svim streaming servisima () i već se sluša u čitavom svijetu te je čak zasvirala na nekim svjetskim radijskim postajama. Nakon Hrvatske, top zemlje koje vrte moju novu pjesmu su Kanada, Amerika i Njemačka, a to je tek početak! Namjerno sam pustila prvo audio pjesme, da lagano nađe put do ušiju publike, pa tek onda najavila premijeru spota. Slušanje pjesme bez videa je potpuno drugačiji doživljaj te sam htjela da se ova pjesma prvo posluša pa onda pogleda”, otkriva pjevačica.

“Reakcije do sada su tako divne da su me inspirirale da već krenem raditi na novoj pjesmi! Iako pjesma priča o strastvenoj ljubavi neki su ju slušatelji protumačili kao svojevrsnu himnu o ženskoj snazi i feminizmu. Lijepo mi je kad je tekst pjesme slojevit i metaforičan i kad je otvoren različitoj interpretaciji… Znači da svatko može naći djelić sebe u njoj i poistovjetiti se… Na koncu konca ja oduvijek zagovoram Women Empowerment tako da me ne čudi da se osjeti ta energija čak i kad pjevam o ljubavi. Pjesmu “No Boy Can Do It Better” sam napisala sama i to na staru godinu. Imala sam neku potrebu na taj način dočekati 2021. Odmah sam ušla u studio i snimila vokal za pjesmu preko jednog od Makijevih beatova. Spot sam isto režirala i editirala sama te ima par znakovitih momenata koje svatko može protumačiti na svoj način. Iako smo zbog lockdowna bili ograničeni po pitanju lokacija, našli smo jako zanimljivo mjesto i čekali prvi sunčan dan. Čekali smo ga skoro mjesec dana, ali kad je došao bio je savršen”, kazala je jedna od najzgodnijih domaćih pjevačica.

Nakon ovog spota od Žanamari možete očekivati svaki mjesec neku novu pjesmu na YouTube-u i svim njezinim streaming servisima. Nađite ju na Spotify-u, Apple Musicu, Deezeru… i stay tuned! 2021. će biti plodna i ambiciozna i Žanamari želi da takva bude i vama te da skupa svojom energijom pobijedimo pandemiju i tjeskobu koja je zavladala našim dušama.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button