Zanimljivosti

Zagasite boje oživljavaju blagdanski stol na potpuno novi načinZa onaj poseban blagdanski sjaj koji zrači elegancijom i toplinom, ne postoji bolji način od inspirativnih savjeta stručnjaka za opremanje i uređenje glamuroznih događaja, poput Ivane Škrlec, vlasnice Altere. Ovogodišnji trend zagasitih boja oživljava blagdanski stol na potpuno novi način. “To je vrijeme kada spajate eleganciju tamnih nijansi s blistavim sjajem zlatnih detalja.”- poručuje Ivana Škrlec te naglašava da su ključni elementi u postizanju tog dojmljivog izgleda upravo staklene vaze koje se savršeno nadopunjuju sa zlatnim detaljima na stolnjacima od baršuna. Svijeće su naravno neizostavne. Te kombinacije stvaraju raskošnu atmosferu koja će oduševiti svakog gosta.

“Ne zaboravite na prirodne ukrase koji daju dodatni šarm, a možete ih sami potražiti u prirodi. Suhe grane, božikovina i češeri donose notu prirode i autentičnosti, pružajući vašem blagdanskom stolu posebnu toplinu i prepoznatljivost.”- zaključuje Škrlec.

Stoga, obogatite svoj blagdanski stol ove godine dodavanjem sofisticiranih elemenata, stvarajući jedinstveno iskustvo za sve vaše goste. Uspješno spojite eleganciju, toplinu i autentičnost, ostvarujući blagdansku čaroliju koja će dugo ostati u sjećanju.

Fotograf Best Man Studio

Back to top button