Showbiz

Istrijanke dobile najljepši kompliment! Dva zgodna mladića prepjevali veliki hit iz devedesetihOduvijek je figura žene u cijeloj svojoj pojavnosti, plijenila pažnju mnogih, a posebno umjetnika svih vrsta. Stoljećima se provlači kroz prizmu oka umjetnosti tragajući za finalnim oblikom, koji bi ju objedinio u cijelosti, a tako i dan danas. Na put te beskonačne potrage, kroz glazbenu interpretaciju, odvažio se i mladi pjevač Valerio pjesmom ‘Istrijanka’.
Ujedno ova pjesma poklon je svim pripradnicama ljepšeg spola za njihov dan, Dan žena.

Po istoimenu je posegnuo, i ovaj put, u bogatu riznicu autorskih pjesama Brune Krajcara. Iako je ‘Istrijanka’ izvedena davne 1998. godine na festivalu Melodije Istre i Kvarnera, ovaj pjevač poželio ju je oživjeti u današnjem vremenu u nešto drugačijem ozračju i aranžmanu, a ponajprije ju posvećuje ženama svog zavičaja, ‘U toj smo pjesmi prepoznali veliki potencijal koji na najljepši način veliča istarske žene svih generacija. Upravo iz tog razloga htjeli smo ovu pjesmu objaviti baš za Dan žena, za sve istrijanke, no i za sve one žene koje se tako osjećaju‘,istaknuo je Valerio.

Naime, on već za sobom ima nekoliko glazbenih uradaka, ali ovaj put odlučio je udružiti snage s talentiranim mladim pjevačem Gianlucom Draguzetom. Svestranim i talentiranim mladićem koji ima iskustvo zapaženih nastupa na Melodijama Istre i Kvarnera, a osim toga svojedobno je sudjelovao i u jednom od najgledanijih natjecateljsko pjevačkih showa.

Sve ovo ne čudi, jer su obojica zaljubljenici istarskog zavičaja i dugogodišnji prijatelji, ‘Gianluca je moj dugogodišnji obiteljski prijatelj. Iako mlad, već dugo, dobro i uspješno, plovi pjevačkim vodama. Na zajedničkim druženjima, više puta nam je Bruno predlagao da snimimo duet, a kako upravo sada radim i na svom prvom albumu, duet s Gianlucom će na najbolji mogući način oplemeniti moj album prvijenac’, pohvalio se Valerio.

Kako zvuči kada se udruže dvojica mladih i talentiranih pjevača u pjesmi posvećenoj Istrijankama, a i svim ostalim ženama, najbolje je da se sami uvjerite.

Foto: Mateo Ostojić /Luka Brgić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button