Showbiz

Urban&4 nastupit će na Greencajt festivalu!Za svega nekoliko dana počinje četvrti Greencajt festival, inspirativna konferencija koja će kroz tri dana održavanja okupiti svjetske i domaće kompanije, institucije i vodeće stručnjake iz ESG područja. Osim što će se na predavanjima podijeliti znanja i iskustva, raspravljat će se na brojnim panelima o inovativnim strategijama te će se nuditi rješenja za izazove u domeni okoliša, društva i upravljanja. Greencajt festival je projekt koji zajedničkim snagama i naporima podržava i potiče održivu i odgovorniju budućnost.

Gdje smo danas kao društvo i što se promijenilo u odnosu na prije? Odgovor na ovo pitanje možete dobiti svi, jer je ulaz besplatan. Poslušajte 24. svibnja zanimljiv panel pod nazivom “Personal Stories, Collective Future”, powered by Europski parlament, na kojem će Damir Urban, Goran Milić i Kaja Pavlinić dijeliti svoja osobna iskustva i razmišljanja o ključnim pitanjima današnjice. Panel će istražiti promjene u društvu te ulogu tehnologije, demokracije i društvene odgovornosti u oblikovanju budućnosti. Govoreći o svojim osobnim iskustvima i pogledima na kulturu, ljude, građanske vrijednosti i život, panel će otvoriti i zanimljiva razmišljanja o tome kako svaka pojedinačna priča može poslužiti kao most povezivanju različitih generacija.

23. svibnja posjetite i poslušajte inspirativno predavanje Zrinke Ujević, predstavnice Europske komisije u Hrvatskoj na temu „Europe living the Green deal. Postavljeni su ključni ciljevi Europe, točnije do 2050. postati klimatski neutralna, kao i cilj smanjenja emisija za 55% do 2030. U veljači 2024. postavljen je  i dodatni prijelazni cilj smanjenja emisija za 90% do 2040. O tome što je sve učinjeno u cilju ostvarivanja zadanih ciljeva i što nam još predstoji saznajte na besplatnom predavanju koje počinje u 16 i 50 sati u četvrtak.

Osim besplatnih predavanja i panela, tijekom sva tri dana održavanja na lokaciji možete posjetiti aktivacijske zone, radionice i info pultove, koji će obogatiti iskustvo i znanje posjetitelja. Sadržaji u vanjskom dijelu programa su besplatni, čineći festival pristupačnim svima. Završetak festivala obogatit će koncert poznatog pjevača Damira Urbana, koji će izvest neke od svojih najuspješnijih glazbenih hitova. Njegova autentična interpretacija i izvanredni glazbeni talent obećavaju nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Osim glazbene virtuoznosti, Urban je poznat kao autor knjiga te kao aktivist angažiran u raznim društvenim inicijativama.

Ovaj koncert ne samo da će oduševiti publiku, već će i podržati hvalevrijednu inicijativu OTP banke, koja je pokrenula program “OTP zaokruži”. Dio prihoda od ulaznica bit će doniran ovom programu koji prikuplja sredstva za dječje bolnice zaokruživanjem iznosa prilikom kartičnog plaćanja na sljedeću deseticu. Ulaznice su dostupne u sustavuEntria. Ulaznice za konferenciju dostupne su na službenoj stranici. Sve informacije i vijesti o Greencajt festivalu dostupne su na: Greencajt.hr , Greencajt FB, Greencajt IG.

FOTO: PROMO

Back to top button