Život

U Zagreb stiže stručnjakinja koji će vas educirati o najboljim metodama za oblikovanje obrvaJesu li obrve ženin modni dodatak? Gotovo da bismo mogli tako reći budući da žene više no ikad paze na oblik svojih obrva. Trendovi se mijenjaju, sve je više stručnjaka za oblikovanje obrva, a od sada će Hrvatska biti i mjesto gdje će vrhunska edukatorica svoja znanja prenositi na sve one koji se žele okušati u ovom poslu.

U Zagreb stiže Napredna threading poduka, a namijenjena je svima onima koji posluju pružanjem usluga ljepote ili to tek žele početi.

Poduka se odvija pod palicom Vedrane Tomić, vlasnice brenda CHIX threading bar, koja zapošljava više od pedeset stručnjaka za obrve. Svoje je znanje, do sada, prenosila isključivo djelatnicima, a kvalitetu toga opravdava lanac profitabilnih salona ljepote u Hrvatskoj te razvijena franšiza. Poduku i superviziju pratit će i najiskusnije kolegice Vedraninog branda.

Pored osnova držanja, svrdlanja i teorije, polaznici će imati priliku učiti i savladati dodatne vještine threading metode (mašinica, šipka, kočenje) uz osobitu pažnju na simetriji obrva te brzini. Fokus poduke stavlja se na praktični rad.

Polaznici će nakon teorijskog i praktičnog rada primiti start paket za rad te potvrdu o sudjelovanju.

Ova vrhunska poduka događa se 23. svibnja, u hotelu Antunović, u trajanju od 9 do 17h. Cijena poduke iznosi 3600 kuna, a svi zainteresirani mogu se javiti na mail chixthreadingbar@chix.hr ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

FOTO: PROMO

Back to top button