Zdravlje

TOP 3 A-DERMA PROIZVODA U ODLIČNOJ AKCIJI!

PO CIJENI EXOMEGA CONTROL KREME, ULJE ZA TUŠIRANJE I DERMALIBOUR+ CICA KREMU DOBIJETE GRATIS

Ako vi i vaši najmiliji često imate probleme s iritacijama na koži potrebni su vam proizvodi koji će je umiriti i obnoviti. S problemom fragilne kože često se susrećemo još od najranije dobi, zato je dobro u kućnoj ljekarni imati proizvode koji umiruju i pomažu u obnovi kože te su 100% sigurni, prirodni i učinkoviti. Sve ove uvjete potpuno zadovoljavaju proizvodi iz A-Derma linije koji sadrže revolucionarni ekstrakt izdanaka Rhealba®​ zobi.

Za sve osobe koje se bore sa fragilnom, suhom te kožom sklonom atopijskom ekcemu A-DERMA je pripremila odličan SOS paket unutar kojeg možete pronaći Exomega Control kremu i ulje za tuširanje te Dermalibour+ CICA kremu. Ove kutije trenutno su dostupne u Farmacijama te DM-ovim dućanima po akcijskoj cijeni – za cijenu Exomega Control kreme A-DERMA poklanja ulje za tuširanje i CICA kremu.

EXOMEGA CONTROL referentni su tretman za higijenu i njegu suhe kože i kožu sklone atopijskom ekcemu. Njihovom primjenom poboljšava se kvaliteta života pacijenata, i to uz samo jedno nanošenje dnevno i 3 prilagođene teksture, koje se koriste na temelju potreba pacijenata plus ekspresna rutina u obliku spreja. Sadrže 95% sastojaka prirodnog podrijetla, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi koje dolazi iz organskog uzgoja, bez mirisa su, bez parfema, bez kontroverznih sastojaka i bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Exomega Control krema sadrži tri djelatna sastojka, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, Filaxerine i vitamin B3, čije je sinergističko djelovanje usmjereno na prekidanje začaranog kruga u kojem se nalaze osobe s atopijskim dermatitisom. Jedinstveni djelatni sastojak biljnog podrijetla, ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi, bogat je flavonoidima i saponinima, a ne sadrži mjerljive proteine. Samo jedno nanošenje dnevno dovoljno je za brzo poboljšanje stanja kože i smanjenje pojave svrbeži, čime se poboljšava kvaliteta sna, a time i kvaliteta života cijele obitelji.

Exomega Control emolijentno ulje za tuširanje nježno čisti i hrani kožu te već nakon prvog tuširanja pruža 100% umirujuće djelovanje. Riječ je o sindetu, bez sapuna, bogate, ugodne teksture koja se lako ispire. 91% sastojaka je prirodnog podrijetla. Ulje sadrži ekstrakt izdanaka Rhealba® zobi iz organskog uzgoja. Rhealba® zob, dermatološka zob, uravnotežuje, umiruje i obnavlja fragilnu kožu. Trostruko djelovanje, zajedno  s optimalnom podnošljivošću, učinilo je ovu jedinstvenu i ekskluzivnu djelatnu tvar zaštitnim znakom A-DERME.

Znate li da je A-DERMA dermatološki laboratoriji pionir na tržištu bakar-cink proizvoda? Bili su prvi dermatološki laboratorij, koji je prije 32 godine (1992. godine) na tržište dermokozmetičkih proizvoda plasirao kremu na bazi bakra i cinka. Dermalibour+ obnavljajuća CICA-krema ima iznimnu obnavljajuću moć i to već u roku od 24 sata!! Dermalibour+ na tržište obnavljajućih proizvoda dolazi sa 100 % PRIRODNIM rješenjem namijenjenoj svima i za sve iritacije. Sadrži samo 14 sastojaka, bez parfema, konzervansa, mineralnih ulja i bez sastojaka životinjskog podrijetla.

Kutije su dostupne u Farmacijama i DM-ovim dućanima do nestanka zaliha.

FOTO: PROMO


Back to top button