Showbiz

Sve ljubavi se čine kao da su “nikada ovako”, a sada je o tome napisana i pjesmaDubrovački bend Silente objavio je singl i videospot “Nikada ovako”, koji će se naći na njihovom nadolazećem četvrtom studijskom albumu.

“Nikada ovako” treći je singl s albuma, čiji se izlazak planira za jesen. Na njemu se zvukovno i produkcijski bend vratio nekim starijim metodama snimanja predstavljenim kroz prošla dva singla. “Drago mi je da je publika željna i rasplesana kao uvijek, ali sada imamo jednu ozbiljniju i mirniju pjesmu za sve romantike ili one koji su se takvim nekad smatrali. Nadam se da ste dobro i da uskoro pjevamo skupa. Ljepota je svijetu zakon, ali to će proći i šta nakon?”, kaže Tibor iz Silentea, dok Doris nadodaje: “Ova pjesma mi je emotivno jako bliska i dosta stvari koje možda ne bih trebala proživljavam iznova kad je pjevam. Sve ljubavi se čine kao da su Nikada ovako. Svaki put mi se čini kao da nikada ovako neću voljeti. Problem je kada Nikada ovako stvarno dođe. I onda vidiš da ono prošlih puta nije bilo tako teško, ali ovo je. I trebaš krenut ispočetka, a ne znaš kako. Čudesna pjesma koja nikako da se odluči je li sretna ili tužna.”

Novu pjesmu autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. Pjesma je snimljena u NB studiju uz produkciju Nikše Bratoša, koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima te obnovio suradnju na aktualnim materijalima.

Novi singl prati i spot koji je bend snimao u svom Dubrovniku, i to u starom dubrovačkom ljetnikovcu Sorkočević, u tvrđavi Revelin te po ulicama Starog grada. Spot potpisuje dubrovački redatelj i snimatelj Srđan Kokanov, s kojim je bend prethodno surađivao na snimanjima za pjesme “Mene moje uši lažu”, “Neobranjivo” i “Rekla si”. Glavni glumci u spotu su Barbara Lončarić Lučić i Leo Mrkić, a sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića uz veliku pomoć kazalište družine Kolarin. “Za scene maskenbala morali smo napraviti pravu atmosferu da to izgleda uvjerljivo. I napravili smo, postalo je opasno vruće u jednom trenu. Cijela postava benda, glumaca i statista je poludila. Tibor se zapalio. Ne zbog atmosfere, nego zbog baklje sa zapaljenim voskom koja se prolila po njemu dok smo plesali. Ali svejedno – party života”, poručuje Silente.

Nakon što je drugi singl novog albuma, “Mene moje uši lažu,” osvojio domaći eter i vrhove radijskih ljestvica, po izlasku se pozicionirao kao najslušanija pjesma u Dalmaciji prema nacionalnoj ljestvici Top.hr, a i još se drži u programima diljem Hrvatske, singlom “Nikada ovako” Silente još jednom uvodi u novo poglavlje svog rada koje će biti zaokuženo četvrtim albumom u izdanju LAA-a.

FOTO: Promo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button