Život

Stiže nam Mars u Blizancima! Evo što nas sve čeka

Na što pripaziti tijekom Marsa u Blizancima do 25. ožujka 2023.

Mars će biti u Blizancima neobično dugo, čak sedam mjeseci. To je zbog toga što će biti retrogradan od 30. listopada 2022. do 12. siječnja 2023. Ovo će nas dugo putovanje Marsa kroz znak Blizanaca izazvati da preispitamo koliko iskreno govorimo, kaže astrologinja Dunja Fućak koja od 20. kolovoza, otkako je Mars u znaku Blizanaca, od zaljubljenika u astrologiju dobiva brojne upite kakvo je razdoblje pred nama.

“U Blizancima, Mars je u carstvu informacija, jezika i logike. Blizanci su najfleksibilniji, najprilagodljiviji i najsvestraniji od tri društvena zračna znaka. Blizanci su područje svakodnevice – susjedi, kolege s posla, braća i sestre, rođaci i drugi u vašoj okolini.

Mars u Blizancima aktivira želju za razgovorom, iznošenje tvrdnji, da vas se čuje. Marsova natjecateljska strana može vas dovesti u iskušenje da se borite riječima, raspravljate na internetu ili svađate sa susjedima. No najvrjednije i najprimjenjivije informacije dobit ćete ako se opustite i slušate ideje i pratite aktivnosti koje se događaju oko vas.

Dok Mars bude u Blizancima tijek komunikacije će biti brz, s mnogo malih zadataka i obaveza.  Više poslova odjednom, s naznakom da se rješavaju u zadnji tren. Ali ipak ovo je izvrsno vrijeme za proučavanje, učenje i istraživanje novih ideja.

Više ćemo čavrljati i razgovarati s drugima. Pažljivo birajte riječi jer oštre riječi mogu povrijediti drugu osobu.

Što se tiče zdravlja naglasak je na živčanom sustavu i napetosti. Upale mogu biti na prstima, rukama, ramenima, a najslabiji organi su pluća i bronhiji. Ovaj položaj također može biti sklon anksioznosti”, dodaje Fućak, koja vodi popularan online tečaj astrologije za apsolutne početnike, koji tako imaju priliku učeći osnove astrologije saznati svoj horoskop, te naučiti analizirati svoju i natalne karte drugih osoba koje su vam važne. Tečaj je pogodan i za one koji ništa ne znaju o astrologiji, počinje u srijedu, 21. rujna 2022. i održava se jednom tjedno, srijedom, od 19 sati. Online predavanja traju oko sat i pol, a učenje lekcija je jednostavno i zanimljivo.

Na tečaju bi tako saznali i ono što zanima mnoge – najznačajnije datume tijekom razdoblja Marsa u Blizancima.

“Najteži aspekt imamo između Marsa i Neptuna, a ponavlja se tri puta i to od 9. do 12. listopada 2022., od 16. do 19. studenoga 2022. i od 10. do 14. ožujka 2023. Ovaj aspekt donosi poveći rizik od infekcija, netočne ili pogrešne informacije, rastresenost i nedostatak fokusa, dok ugodan aspekt Marsa i Saturna od 25. do 28. rujna donosi stabilizaciju, formaliziranje, i dugoročne projekte.

Na što treba pripaziti tijekom retrogradnog Marsa u Blizancima, od 30. listopada 2022. do 12. siječnja 2023.?

Retrogradni Mars je vrijeme kada je naša energija i akcija ograničena. Budući će Mars biti retrogradan u Blizancima koji vladaju trgovinom, komunikacijom, mrežama, putovanjima, našim bratskim i sestrinskim vezama, Mars će onda  na tim područjima donijeti probleme, tj. naše želje i akcije mogu biti izbačene “iz tračnica” tijekom tog vremena.

Najbitnije je da ne telefonirate bivšima. Velika vjerojatnost je da će se pojaviti bivši dečko. Najbolje da to razdoblje iskoristiti za završetak, a ne izgovor da probate još jednom.

Nije pametno kupovati auto jer postoji vjerojatnost da ćete brzo nakon kupnje posjetiti mehaničara i da ćete s motorom auta imati problema.

Ulazak u internetske svađe trebate posebno izbjegavati.

Pripazite na vožnju, akciju, svađe, vatru, eksplozive, osvajanja, ratovanje, muškost i gorljivu seksualnu potragu. Općenito, budite svjesni mogućih nezgoda. Nemojte gurati naprijed, nemojte forsirati ili planirati unaprijed.

Budite oprezni s posjekotinama i oštrim predmetima, posebno ako možete izbjegnite operacije!

Drugi se ljudi mogu činiti kao da su nagli, preaktivni, brzopleti i impulzivni. Retrogradni Mars u Blizancima znači da ćemo vjerojatno imati više intelektualnih izraza agresije/pasivne agresije i akcije/neaktivnosti tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Cyber napadi ili drugi veliki problemi s internetom bit će učestali”, kaže astrologinja Fućak.

Više o tečaju astrologije za početnike saznajte na https://astrologijaonline.com/shop/pocetna, emailom na info@astrologijaonline.com ili na broj telefona 098 351 645.

https://astrologijaonline.com/

https://www.facebook.com/astrologijaDunjaFucak

FOTO: PROMO


Back to top button