Život

Stiže Family Day: Dan pun zabave za cijelu obiteljCjelodnevni kvartovski događaj namijenjen je svim uzrastima koji će na otvorenom uživati u različitim sportskim i zabavnim aktivnostima

Keindl Sport, vodeće regionalno društvo sportske opreme, najavio je veliki cjelodnevni događaj „Family Day powered by Keindl Sport“. Ove nedjelje, 9. lipnja, od 10 do 22 sata na lokaciji poslovnice u Vitezićevoj 1a bit će organizirana zabava s puno raznovrsnih aktivnosti za cijelu obitelj.

„Topliji dani su pred nama, a mi smo odlučili to iskoristiti na najbolji mogući način. Ovim putem pozivamo sve da uz nas uživaju na otvorenom, sjednu na svoje bicikle i pridruže nam se s obitelji na cjelodnevnom druženju jer Family Day powered by Keindl Sport ima samo jedan cilj – da se cijela obitelj ludo zabavi!“, rekao je Ivan Binenfeld, član Uprave Keindl Sporta.

Cilj je da se cijela obitelj zabavi, a svi uzrasti moći će pronaći nešto za sebe. Djeca će moći uživati u mnoštvu aktivnosti kao što su interaktivne radionice, natjecanja, vježbe vožnje bicikala, poligoni, igraonica Plavi svijet, virtualne utrke, graničar te mali nogomet. S druge strane, roditelji će se moći družiti i opuštati u chill zoni uz stand-up comedy nastup, osvježavajuće piće, testiranje električnih bicikala, pregled kože, nutricionističko savjetovanje, informacije o zaštiti kože od UV zračenja, besplatne koktele i glazbu uz DJ-a.

„Family Day je otvoren za sve i veselimo se vašem dolasku! Očekuje vas dan ispunjen biciklističkim i ostalim aktivnostima koji će razveseliti sve uzraste. Vidimo se u Vitezićevoj“, zaključuje Binenfeld.

Keindl Sport već preko 25 godina prati i živi biciklizam kroz sve discipline. Ovo je samo jedan od događaja kojim kompanija ove godine planira povećati popularnost biciklističkog sporta. Tako je nedavno predstavljeno besplatno iznajmljivanje bicikala, kao i usluga besplatnog prikupa električnih bicikala na servis za područje grada Zagreba. Više informacija o ovom događaju i detaljni raspored aktivnosti dostupno je na web stranici događaja.

FOTO: PROMO

Back to top button