Život

Sprichst du Deutsch? Njemačka tvrtka traži “pojačanje”, raditi možete iz svih dijelova HrvatskeTražite priliku da započnete svoju karijeru sa globalno poznatim brendovima? Ne tražite dalje! Teleperformance, vodeća svjetska tvrtka za korisničke usluge, nudi jedinstvenu priliku za rad od kuće za pojedince u Hrvatskoj.

Izuzetno Radno Okruženje

Teleperformance Hrvatska, dio svjetskog lidera Teleperformance, već je više od tri godine prisutan na hrvatskom tržištu. Trenutno zapošljava oko 500 djelatnika koji rade od kuće iz svih dijelova Hrvatske. Ova tvrtka nudi neusporedivo radno okruženje sa opsežnom obukom i podrškom koja će Vam pomoći da se istaknete u svojoj ulozi. Pridruživanje Teleperformanceu znači postati dio dinamičnog tima posvećenog pružanju izvrsnosti u korisničkom servisu. Prethodno radno iskustvo nije potrebno.

Uloga Agenta Korisničke Podrške

Kao agent za korisničku podršku za neke od najboljih brendova na svijetu, bit ćete na čelu pružanja izuzetne podrške klijentima širom svijeta. Vaše odgovornosti uključuju rješavanje upita kupaca, pružanje informacija o proizvodu i osiguravanje zadovoljstva kupaca kroz različite kanale komunikacije. Poznavanje njemačkog jezika na minimalnom nivou B2 je neophodno.

Prijavite se OVDJE: www.tp-hrv.com

Ako tečno govorite njemački jezik i posjedujete odlične komunikacijske vještine, savršeni ste za ovu poziciju.

Mogućnosti za Karijeru

Rad kao agent za korisničku podršku za najbolje brendove na svijetu putem Teleperformancea otvara vrata beskrajnim mogućnostima za karijeru. Pored izvanredne plaće, uživat ćete u atraktivnim pogodnostima, uključujući fleksibilno radno vrijeme i mogućnosti za profesionalni rast i razvoj.

Jeste li spremni  krenuti u uspješnu suradnju sa najpoznatijim brendovima na svijetu?

Prijavite se ovdje da biste napravili prvi korak ka tome da postanete dio Teleperformance Hrvatska obitelji.

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da radite iz udobnosti svog doma predstavljajući neke od najprestižnijih svjetskih brendova. Prijavite se sada i započnite karijeru sa Teleperformanceom Hrvatska!

FOTO: PROMO

Back to top button