Život

ŠIRENJE LIČKE KULTURE Od danas u prodaji kreativne majice s ličkim motivimaSvaka regija u Hrvatskoj ima neka svoja obilježja, tradicionalne motive i specifične izreke, pa tako i Lika. Za oko nam je stoga zapeo novi lički webshop na kojem možete pronaći brojne kreativne, zanimljive i šaljive majice ličkih motiva, a iza svega stoji ekipa s portala Lika Club.

„Odlučili smo ispričati ličku kulturu na moderan način i širiti ju među našim brojnim čitateljima i svim ljubiteljima Like. Potrudili smo se napraviti kvalitetne i prepoznatljivije odjevne predmete s porukama koje su prepoznatljive našim čitateljima i popularne u Lici. Od elegantnih i profinjenih tema, do šaljivih poruka. Primamo preporuke čitatelja pa nam slobodno predložite ličke teme i izreke koje biste htjeli vidjeti na majicama.“, poručuju iz Lika Cluba.

Ličko srce, police i slanina, zemlje i meso, rakija ili bazalo… Na linku zavirite u njihov novi web shop i obradujte svog Ličana/Ličanku super poklonom.

Majice koje možete naručiti su u crvenoj i bijeloj boji, a cijela serija proizvodi se isključivo od organskog 100-postotnog pamuka visoke kvalitete. Svaki natpis moguće je naručiti u tri tipa majica, i to kratka majica (T-shirt), duga majica na rukave (Sweatshirt) i duga majice na rukave s kapuljačom (Hoodie).

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button