Showbiz

Flertovi na društvenim mrežama? Ovaj frajer ne uhodi svoju ljubav! On je za nju spreman činiti ludostiIz glazbene radionice zagrebačkog kantautora Sebastiana Popovića stiže nam nova pjesma. Nakon uspješnog jesenskog singla “Etanol”, koji govori o ludom sazrijevanju, tema nove pjesme “Normalno”, život je u sretnoj ljubavi.

„Zamislio sam pravu, čistu ljubav koja nam uvijek dođe neočekivano. Nije važno je li riječ o osjećajima koje priželjkujem da mi se dogode ili ih već proživljavam, stoga je i spot tako zamišljen i snimljen – govori Sebastian, a njegov novi spot pogledajte na sljedećem linku:

„Zbog ljubavi uvijek radimo ludosti. U dvadesetima ćeš možda pobjeći od kuće, u tridesetima ćeš proći pola svijeta zbog jednog poljupca, u pedesetima ćeš opet nešto ‘nenormalno’ napraviti. Sve za ljubav – ističe Sebastian koji i danas pamti prvu ljubav za koju se kaže da je fatalna.

U doba kad nam trendove diktiraju društvene mreže koje, uza sve dobre stvari, sa sobom nose i mnoga iskušenja, sve je više zabranjenih flertova koji počinju upravo ondje.

„Živim po pravilu da nikad neću gledati ni provjeravati što djevojka lajka na društvenim mrežama, koga prati, koga je otpratila jer te informacije samo umaraju. Ne volim ni kad mene provjeravaju. Gradim odnos na povjerenju jer ako te netko želi prevariti, ne možeš to spriječiti. I bez uhođenja na društvenim mrežama osjetiš promjenu na osobi s kojom si u vezi – ističe Sebastian koji je pozitivom obojio pjesmu “Normalno” čiji se stihovi “opusti se, neka svijet se okreće, za nas dvoje taman je” lako mogu povezati i s vremenom pandemije koja traje već godinu dana.

 „Još dva singla izaći će ove godine, a nadam se i dovršavanju albuma. Počeo sam učiti svirati klavir jer se želim dodatno usavršavati. Sve pjesme dosad stvarao sam na gitari. Prvotno sam htio samo pjevati, a onda sam shvatio da se dobro osjećam kad cjelokupnu pjesmu napravim. Istina, za prvi tekst mi je trebalo mjesec dana, ali sve je stvar inspiracije i redovnog rada na sebi, čime god se u životu odlučili posvetiti – zaključuje naočiti Popović.

FOTO: Promo/Menart

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button