Showbiz

Roko ima novu stvar i baš je dobra! Poslušajte njegovu novu pjesmu!Nakon što je prošlu godinu uspješno zaključio objavom debitantskog studijskog albuma ‘Mali koraci’, profesor saksofona i multiinstrumentalist Roko Vušković objavljuje spot za pjesmu ‘Pjeva nebo’ koju je predstavio na nedavno održanom 71. Zagrebačkom festivalu. Uigrani autorski duo Miro i Sonja Buljan Roku su napisali pjesmu izrazito zarazne melodije koju on sjajno interpretira svojim prepoznatljivim vokalom, a prvi nastup na eminentnom festivalu duge tradicije ostavio je na Roka snažan dojam pa ga je odlučio ovjekovječiti snimivši spot koji prikazuje događanja sa, ali i iza scene. Kamera nagrađivanog redatelja Tonija Mijača uhvatila je sve zanimljive trenutke Rokovih priprema za nastup i druženja s dragim kolegama nakon službenog dijela manifestacije.

„Do sada nisam snimao ovakav dokumentaristički tip spota pa je moj prvi nastup na Zagrebačkom festivalu bio sjajna prilika da ponudim nešto novo, a i trajno zabilježim sve one zabavne trenutke koji su se događali na festivalu. Nezaboravna 3 dana uz odličnu pratnju vrhunskog benda iskustvo je koje me obogatilo. Mislim da je ‘Pjeva nebo’ još bolje zazvučala uz live bend i jedva čekam izvesti ju ponovno uživo na nekom od koncerata.

Nakon prvog albuma koji su obilježile balade ‘Ne dam na nas’, ‘Ima boljih’, ‘Tvoj je trag u meni’, ali i neke brže pjesme kao što su ‘Nema sile te’, ‘Još jednom’, Ni u snovima’, Roko već radi na novom albumu koji vrijedno priprema sa svojim suradnicima.

Pjesmu ‘Pjeva nebo’ poslušajte na streaming servisima https://ampl.ink/DlEaM

FOTO: Press Zagrebački festival

Back to top button