Showbiz

‘Rambo’ otvara vrata svog doma: Uskoro gledamo reality show slavnog holivudskog glumcaGlavne su zvijezde nove dokumentarne serije Sylvester Stallone, koji je u prošlosti bio nominiran za nagradu Oscar®, njegova supruga Jennifer Flavin Stallone i njihove kćeri Sophia, Sistine i Scarlet

Najavu pogledaj ovdje: https://youtu.be/AxlRdRKM0h8  

Slike su dostupne ovdje: https://we.tl/t-CAYZH2tf2C

Prve dvije od osam epizoda nove dokumentarne serije The Family Stallone, u kojoj se pojavljuju Sylvester Sly Stallone, nominiran za nagradu Oscar®, njegova supruga Jennifer Flavin Stallone i kćeri Sophia, Sistine i Scarlet, bit će dostupne za streamanje ekskluzivno na usluzi SkyShowtime od 2. listopada, nakon čega će svakog ponedjeljka izlaziti po jedna nova epizoda.

Nakon što je odglumio neke od najpoznatijih likova u filmskoj povijesti i bio triput nominiran za nagradu Oscar®, Sylvester Stallone spreman je pred kamerama odigrati najvažniju životnu ulogu: ulogu tate. Nova serija, u kojoj se uz Stallonea u glavnim ulogama pojavljuju njegove tri kćeri i supruga, otvara vrata doma jedne od najslavnijih holivudskih obitelji.

Upoznaj The Family Stallone:

  • Sylvester Stallone: za svijet on je ljudina, mit i legenda, ali za svoje kćeri samo je – tata. Iako glumi u najvećim kinohitovima, kod kuće je usredotočen na budućnost i podizanje triju neovisnih i ambicioznih žena.
  • Jennifer Flavin Stallone: rođena je i odrasla u Los Angelesu, a danas je uspješna poslovna žena i suvlasnica wellness brenda Serious Skin Care.
  • Sophia Stallone: najstarija od triju sestara Stallone ne želi ići očevim stopama i graditi vlastitu glumačku karijeru. Iako trenutačno sa sestrom Sistine ima podcast Unwaxed, još uvijek traži svoj životni put i bavi se stvarima koje je vesele.
  • Sistine Stallone: glumica je i model, a želi postati filmašica i trenutačno radi na svom prvom igranom filmu.
  • Scarlet Stallone: najmlađa od sestara Stallone posljednja napušta obiteljski dom i seli se u vlastiti stan u blizini fakulteta. Od malih nogu odlučna je krenuti stopama svog oca i postati glumica, a sada se uz Sylvestera pojavljuje u njegovoj novoj seriji Tulsa King, koja je također dostupna ekskluzivno na usluzi SkyShowtime.

The Family Stallone producirala je filmska kuća MTV Entertainment Studios, a izvršni su producenti Benjamin Hurvitz, Jessica Zalkind i Nadim Amiry. Julie Pizzi, Farnaz Farjam i Jonathan Singer izvršni su producenti serije uime producentske kuće Bunim-Murray Productions, dok su Lauren Goldstein, Valana Hunn, Chris Ray i Jason Williams suizvršni producenti.

Usluga SkyShowtime korisnicima je izravno dostupna putem aplikacije SkyShowtime na uređajima s operativnim sustavima Apple iOS, tvOS i Android, uređajima Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 6,99 EUR (bez reklama), uz sedmodnevno besplatno probno razdoblje – otkazivanje je moguće bilo kada.

Više pojedinosti potraži na sljedećim adresama:

Web-stranica: www.skyshowtime.com
Uredništvo: https://corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime X: www.twitter.com/SkyShowtime

FOTO: PROMO

Back to top button