Život

PROSINAC U ZTC-u donosi obilje zabave za klince i lijepih trenutaka za odrasle!

PROSINAC U ZTC-u donosi obilje zabave za klince i lijepih trenutaka za odrasle!

Advent na svakom kutku, nogometna euforija i onda nešto sasvim drugačije. Ovoga vikenda, u Zapadnom trgovačkom centru u Rijeci, održala se promocija knjige “Ovo želim da znaš” Ivane Šešo i Emine Pršić.

Ivana i Emina u svojim knjigama progovaraju o odnosima i  otvaraju važna pitanja. Iako svaka knjiga ima svoju težinu i vrijednost, zadnja knjiga kojom se obraćaju djeci posebno je emotivna i cjelovita. Inspiracija se pojavila u doba pandemije.

Na promociji su se pridružile i Tanja Prokop, grafička dizajnerica, naša Riječanka kao i Glorija Peranić koja je pri američkom udruženju „Positive Discipline“  stekla certifikat za edukatora roditelja i time postala prva Međunarodno certificirana edukatorica roditelja po principima Pozitivne discipline u Hrvatskoj. Promociju je moderirala Marija Mažar koja je i gost recenzent u samoj knjizi.

Dodatan touch ZTC-a bila je radionica za djecu koja se super uklopila jer su roditelji mogli doći sa djecom, a za djecu highlight večeri bio je dolazak Svetog Nikole!

A sad se pripremite za atraktivna događanja u ZTC-u!

17.12. – 23.12. čeka vas Božićni program! Vesela scenografija obilježit će divan  kutak Djedice, mala kućica puna topline i veselja! Čeka vas druženje s Djedicom i vilenjacima, fotografiranje s maskotama: Rudolfom i Snješkom i izrada fotografija! U pripremi su i kreativne radionice izrade čestitki i ukrasa.

Ne propustite Gala Božićni koncert koji će se održati 18.12., u 17 sati.  Nastup solista, mentora u pratnji gitare, klavira, violine i perkusija oduševit će posjetitelje svih generacija. Pomno odabran repertoar domaćih i stranih blagdanskih hitova u jednoglasnim i višeglasnim izvedbama, dodat će poseban šarm i ugođa!

Nastupi dječjih zborova, topli ambijent i prilika da kupite sve darove na jednom mjestu! Ne zaboravite da ZTC ima i poklon bonove koji su blagdanski poklon bez greške! Kupiti ih možete na info pultu ZTC-a, na nultoj etaži.

Fotografije: Ivor Mažar


Back to top button