Život

Sve što vam treba za evente, kino dvorane… Možete pronaći OVDJE!Poduzeće PRAHIN-INC d.o.o. je malo poduzeće , koje je nasljednik obrta čiji je vlasnik sadašnji direktor osobno . Obrt za audio tehniku i automatiku registriran je pod nazivom «ELEKTROMEHANIKA» 1980. godine. Dolaskom novih mogućnosti i promjenom vlasti 1994.g registrirano je poduzeće Prahin-inc d.o.o. a obrt je krajem 1995. g. odjavljen. Umjesto u obrtu zaposlen u vlastitom poduzeću.

Zaposlenost (kao trajni zaposleni) čitavo vrijeme varira od 3 do 6 ljudi ,a u posljednje  vrijeme zaposleno je šestero radnika . Proizvodnja određenih proizvoda ,koji zahtjevaju više stručnosti , vrši se u  u poduzeću  dok se ostali djelovi kupuju kao poluproizvodi ili gotovi proizvodi .Testiranje i puštanje u pogon radi se isključivo u našem poslovnom prostoru uz pomoć inženjerskog i tehničarskog kadra jer mi dajemo garanciju i održavanje.

Osnovna djelatnost podjeljena je na tri  djela. Jedan dio su kina (dobava opreme, integracija, instalacija održavanje i školovanje), drugi dio je proizvodnja inovativne tehnologije koja se koristi sustavima za automatizaciju procesa. Treća je najam opreme za razne evente poput ljetnih kina, razglasnih sustava, led ekrana, rasvjetnih tijela i ostalog .

Licencirani smo od tvrtki  NEC, BARCO, GDC,DOREMI i DOLBY LABORATORIES INC.

Partneri smo s tvrtkom Cine project GMBH koja je vodeća tvrtka u svijetu što se tiće opremanja kina od temelja do krova.

U Hrvatskoj , Sloveniji i Bosni smo opremili preko stotinu kino dvorana kino opremom, od starijih 35mm projektora, dolby audio sustava te od 2009 na dalje sa digitalnom kino opremom.

Tvrtka smo s tradicijom, koja se odlikuje pouzdanošću i kvalitetom.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite na Facebooku te Instagramu.

Back to top button