Showbiz

Poznati glazbenici snimili zajedničku pjesmu i tako priznali svoju ljubavTedi Grubica i Medea mladi su glazbeni par koji polako ali sigurno osvaja glazbenu scenu. Nakon što je Tedi osvojio publiku u Makedoniji te odnio pobjedu na MIK festivalu, a Medea snimila duet s popularnim Damirom Kedžom – vrijeme je za jedan sasvim novi projekt.

Ovi sve popularniji glazbenici sada su snimili zajedničku pjesmu „Tebi pripadam“, za koju je Medea napisala tekst, a Tedi glazbu i aranžman.

Zanimljivo je da ovaj duet ne veže samo poslovna suradnja, već i emotivna. Naime, Medea i Tedi upoznali su se na MIK festivalu i od tada njihova ljubav cvijeta. Upravo vođeni ljubavlju, ovaj se par odlučio na svoj prvi autorski rad, a u tome im je pomogla i Medvid produkcija koja je bila zadužena za romantičan video spot.

Video za pjesmu „Tebi pripadam“ sniman je u Rebićima, samom srcu Istre, u poznatoj Villi Bianco II. Medea i Tedi ovom su pjesmom odlučili javnosti priznati svoju ljubav, ali i svoje emocije pretočiti u pjesmu u kojoj se mogu prepoznati brojni sretni parovi.

Medea je ovom pjesmom korak bliže izdavanju albuma, a Tedi je nedavno potpisao novi ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records

https://www.youtube.com/embed/MnfKVWkfNpI?feature=oembed

FOTO: Privatni arhiv

Back to top button