Život

Pokažite svojoj koži što je ljubavPriču o tome koliko je važno nakon cijelog dana ukloniti šminku s lica znamo svi. Druga stvar je što smo ponekad lijene i moramo se natjerati odraditi tu nužnu svakodnevnu higijenu. No, ono što nam ovaj zadatak definitivno olakšava su učinkoviti proizvodi koji znaju što naša koža treba.

NIVEA vam nudi praktično rješenje uz novu generaciju micelarnih voda koje će zahvaljujući moćnoj kombinaciji moćnih micela i nježnih aminokiselina vašoj koži pružiti više od samog čišćenja. Ne samo da uz nekoliko nježnih poteza, bez trljanja, skidaju svaki trag tvrdokorne šminke s očiju i lica, već i čiste, toniziraju i istovremeno hidratiziraju!

Jako učinkovite, a  ujedno jako nježno – aminokiseline sastavni su dio naše kože i upravo zato su njen idealni oslonac koji joj pružaju otpornost te pomažu u održavanju njenog zdravlja.

Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, djeluju kao proizvod za čišćenje lica, tonik i proizvod za uklanjanje šminke. Bilo da želite ukloniti nečistoću nakupljenu tijekom dana ili skinuti šminku, NIVEA micelarne vode uvijek su spremne obaviti svoju zadaću.

Prepustite se NIVEA Energizing micelarnoj vodi za sve tipove kože koja će nježno očistiti, hidratizirati i osvježiti kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

·        Revitalizirajuća formula s kompleksom aminokiselina i 3 antioksidansa (vitamin C, vitamin B3 i ekstrakt brusnice) je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama.

Za osjetljivu kožu pobrinut će se NIVEA Soothing micelarna voda. Njezina umirujuća formula temeljito će ukloniti šminku, prljavštinu i nečistoće u samo nekoliko nježnih poteza, bez trljanja.

·        Umirujuća formula s kompleksom aminokiselina i dekspantenolom je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama.

 Za sve koji imaju suhu kožu tu je NIVEA Caring micelarna voda, bez parfemakoja nježno čisti, hidratizira, njeguje, omekšava te zaglađuje kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

·        Formula s bademovim uljem je obogaćena pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama. 

Osvježite svoje lice zu NIVEA Refreshing micelarnu vodu za normalnu kožu koja nježno čisti, hidratizira i pročišćava kožu, ostavljajući 0 % ostataka šminke i nečistoća.

Za 0 % ostataka šminke i nečistoća na vašem licu, isprobajte NIVEA Waterproof Expert micelarnu vodu, obogaćenu pročišćujućim micelama i nježnim aminokiselinama.

UPOTREBA: Protresite kako bi se dvije faze pomiješale, a zatim natopljenim jastučićem od vate nježno prebrišite lice kako biste otopili šminku i maskaru. Nije potrebno ispirati.

Sve NIVEA micelarne vode osim što brinu o vašoj koži, brinu i o okolišu pa je tako njihova bočicaizrađena od 97 % recikliranog materijala – osim zatvarača i naljepnica.

Dostupno od rujna 2023.

NIVEA Energizing micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 7,40 €

NIVEA Soothing micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 7,40 €

NIVEA Soothing micelarna voda, 100 ml – preporučena mpc 3,38 €

NIVEA Caring micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 7,40 €

NIVEA Refreshing micelarna voda za normalnu kožu – preporučena mpc 7,40 €

NIVEA Waterproof Expert micelarna voda, 400 ml – preporučena mpc 8,22 €

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite:

https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-energizing-micelarna-voda-za-sve-tipove-koze-400-ml-90058003482850145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-soothing-micelarna-voda-za-osjetljivu-kozu-400-ml-90058002734640145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-caring-micelarna-voda-za-suhu-kozu-400-ml-90058002999140145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-refreshing-micelarna-voda-za-normalnu-kozu-400-ml-90058002999070145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/nivea-waterproof-expert-micelarna-voda-400-ml-90058002976060145.html

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na ekskluzivni my NIVEA sadržaj:  

Pratite nas i na IG NIVEA global

FOTO: PROMO

Back to top button