Showbiz

Pogledajte kako su Jole i Ljubavnici zapalili Svetu Nedelju! Ovo je bio lom!Jole i Ljubavnici sinoć su otvorili Domenica Fest u Svetoj Nedelji i napravili lom na pozornici ispred koje je bila gomila ljudi.

Nezaboravna zabava produžila se do sitnih sati, a posjetitelji su bili presretni što se ovakav vid zabave mogao doživjeti i u ovom gradu nedaleko Zagreba.

Jole i Ljubavnici bili su samo uvertira jer ovogodišnji Domenica Fest uveličavaju i Željko Bebek, Mladen Grdović, Jasmin Stavros te Zlatko Pejaković.

Uz puno dobre glazbe posjetitelji uživaju i u brojnim sadržajima za djecu, a tu su i predstave te komičarski nastupi koji nas uvijek nasmiju do suza.

Izložba starih automobila, seljačka tržnica, besplatne porcije finog ričeta sa suhim mesom te gastro radionice, dale su poseban miris ovom događaju te ga učinile primamljivim za sva nepca.

Zbog vremenskih uvjeta raspored programa izvan šatora prilagođavat će se vremenskim prilikama i neprilikama, zbog čega se organizatori unaprijed ispričavaju. 

FOTO: Matija Škalić

Back to top button