Život

Pogledajte kako izgleda izlet u Samoborsko gorjeUdruga Djeca za bolji svijet organizirala je 17.03 zanimljivi izlet na  planinarski dom Sveti  Bernard u Samoborskom gorju. Skupilo se 50 tak roditelja i djece po izuzetno lijepom vremenu. Put do planinarskog doma vodi stazom sa koje se pružaju uistinu impresivni pogledi tako da su svi cijelim putem baš uživali.

Po dolasku u planinarski dom, roditelji su prionili pravljenju ručka na roštilju dok su djeca osim igre u prirodi imala i malu radnu akciju gdje se  tačkama prevozila i slagala izrezana drva. Rad u prirodi ali i želja da se učini dobro djelo motivirala je i roditelje koji su se u akciju također uključili. Inače ovom akcijom osim želje da se pomogne, cilj je bio i najaviti i mjesec obilježavanja dobrih djela koje udruga Djeca za bolji svijet organizira tokom mjeseca travnja na razini cijele regije kao partner organizacije  Good Deeds Day.


“Puno hvala gospodinu Marjanu, Himzi i ostalim srdačnim članovima  Bratovštine Svetog Bernarda. Bili su nam uistinu izvrsni domaćini koji su svu djecu i roditelje nakon akcije nagradili keksima, sokovima, čajevima i kolačima. Djeca su na kraju dobila i splet dječjih pjesama na gitari simpatičnog gospodina Dinka. Sve u svemu izvrsna, vesela ekipa i odlična atmosfera. Morati ćemo se vratiti sigurno vrlo brzo.
Puno hvala svima koji su u izletu sudjelovali i nadam se da se vidimo uskoro na nekoj novoj aktivnosti”.- Leo Petrov predsjednik i osnivač udruge Djeca za bolji svijet

FOTO: PROMO

Back to top button