Život

Pogledajte kako glamur izgleda na riječki način! Portal Stilueta proslavio je rođendan

„All we have is now“ poruka je proslave medijskog brenda Stilueta

Subota, 17. prosinca, bila je u znaku proslave rođendana blog portala Stilueta. I naravno, pobjede naših nogometaša! Dan za pamćenje, u svakom slučaju.

Stilueta je riječki brend i medij koji nastoji svakodnevno pokazati da u Lijepoj našoj ima jako kvalitetnih pojedinaca, dobrih tema i kreativnih brendova. Iako nastupaju s porukom „Iz Rijeke, s ljubavlju“, iznimno za proslavu rođendana misao vodilja postala je „All we have is now“. Razlog je jednostavan, nakon pandemije u kojoj smo se svi susreli s nekim izazovima morali smo osvijestiti da je bitno: danas i sada.

„Prošli jubilarni 10 rođendan, proslavili smo u nešto skromnijem obliku, ali smo se ove godine vratili na način na koji volimo. Iskreno, toplo, srčano, posebno, i tamo gdje najviše volimo – u Porsche Inter Auto u Rijeci. Tu smo doma. Tu imamo savršene partnere s kojima je lako komunicirati i sve kvalitetno realizirati“, istaknula je Marija Mažar, osnivačica Stiluete.

Upravo zato i službena proslava prošla je u znaku STILUETA 10+1 što je mnogima bilo jako šarmantno.

Nakon godina stanke, godina u kojima smo se svi promijenili, učili, okrenuli, nakon bure emocija koje smo prošli, i nastojanja svih nas su se promijenila. Svi smo odradili “servis” na sebi, pa je tako i za proslavu odabran jedan drugi kutak popularnog salona.

Naime, umjesto klasičnog odabira, prostor zabave preseljen je u servis. Spoj mehaničarske radnje i elementi koje su namjerno pušteni, atraktivna vozila, “vibe” prostora” uz produkcijske i dekorativne elemente označili su izlazak iz zone ugode organizatorima, ali ulazak u fantastičnu zonu zabave uzvanicima! Događanje su posjetili brojne osobe iz umjetničkog, poduzetničkog i političkog miljea,  nakon atraktivnog iznenađenja lokacije događanja uslijedila je odlična zabava i noć za pamćenje.

Posebna zahvala  ide svim pokroviteljima, partnerima i prijateljima događanja STILUETA 10+1 poručuje ovaj vrijedan tim, a to su Porsche Inter Auto Rijeka, Porsche centar Zagreb, Terme Selce, Dogma nekretnine, Avemed, Piko, Aura, Lykke, Freixenet, Galić vinarija, DermaCare, Očna opatika Damir, Galić vina, PIKO, Infinity Design, Dr Vivian’s Estetics, dBoki sound &light.

Fotografije: Ivor Mažar


Back to top button