Showbiz

Pink, Lepa Brena, Miley Cyrus i brojni drugi u novoj epizodi showa TLZPKandidati otkrivaju kako teku pripreme: Sad smo se strašno ufurali

Pred talentiranim kandidatima osme sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ novi su uzbudljivi izazovi i transformacije u trećoj epizodi. Gledatelje očekuju kreativne maske, vješte imitacije i vrhunska zabava koja će zasigurno zadiviti žiri i osvojiti srca publike.

Uloga pjevačice Aleksandre Prijović u prošloj je epizodi Alenu Bičeviću donijela pobjedu. Izvedbom megahita ‘Dam, dam, dam’ dignuo je publiku na noge, oduševio žiri i upisao najviše osvojenih bodova druge epizode, a već sljedeće nedjelje očekuje ga potpuni preokret jer će se na pozornici pojaviti kao Mate Bulić. „Nije teška transformacija, nije teška pjesma. Ono što je teško jest dati Matu u punom sjaju, u punom srcu i u punoj osobnosti kakav on je, a to je čovjek iz naroda i ja ću zaista dati sve od sebe da to ispunim“, najavljuje Alen. 

Nešto sasvim drugačije u odnosu na Vannu u prethodnoj epizodi priprema i Mia Negovetić. „Lepa Brena je na repertoaru. Jako sam sretna s time što mi je gljiva dala. Najteže mi je pjevanje, jer ipak treba znati tako zapjevati“, poručuje.

Antonija Šola iznijela je težak zadatak druge epizode, pretvorivši se u članicu žirija – Mineu. U novom tjednu transformirat će se u velikana hrvatske estrade Tončija Huljića. „Bit će nam lipo, malo ćemo se zabavljati, malo ćemo pivati. Veselim se transformaciji i samo mi je bitno da Tonči bude zadovoljan“, otkriva Antonija.

U žensku ulogu po prvi put će uskočiti Tomislav Marić ToMa koji će se pretvoriti u glazbenu divu Ninu Badrić. „Prvi put nosim štikle i mislio sam da će to biti neki veći problem, doduše male su pa mi je to vjerojatno olakotna okolnost. Generalno sam presretan i nisam znao da će mi Nina biti ovako zabavna“, otkriva ToMa. Na štiklama će pozornicom prošetati i Luciano Plazibat koji će izvesti jedan od najvećih hitova grupe Colonia. „Prva zvijezda koja je s ovih prostora pa se ostavljam španjolskog, engleskog i idem na hrvatski jezik. Želim zadovoljiti očekivanja, pa mi je stresno, ali sam opet tako sretan jer ovo je netko koga bih glumio svaki dan“, opisuje.

Dašak svjetske glazbene scene kroz transformaciju u megapopularnu zvijezdu Miley Cyrus, na pozornicu TLZP-a donijet će Antonia Dora Pleško. „Jedva čekam biti ona! Zasad mi ide super i nadam se da vas neću razočarati“, uzbuđeno poručuje.

„Imam zadovoljstvo što sam dobio zadatak da u ovoj emisiji budem jedna stvarno izvrsna glazbenica, energična, snažna i karakterna žena. Gledajte nas“, poziva glumac Faris Pinjo koji će ovoga puta pred žiri stati kao Pink. Njima će se na sceni pridružiti i Marija Kolb koja će utjeloviti Malumu. Iako ne poznaje njegov lik i djelo, najavljuje dobru zabavu te dodaje: „Donosimo vam jako zanimljive transformacije, sad smo se strašno ‘ufurali’. Dobila sam Malumu o kojem ne znam ništa, ali istražujem i ovo mi je sladak zadatak.“ 

Kako će se kandidati snaći u novim izazovima te koja će transformacija ovoga puta dobiti najviše bodova, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

FOTO: Nova TV

Back to top button