Život

Pažljivo birajte svoj nakit jer ljetu još nije kraj

Dosegnuli smo vrhunac ljetnih temperatura i postoji čitav niz stvari koje treba uzeti u obzir kada je u pitanju odabir nakita za vruće ljetne dane. Glavni faktori prijepora su vrućina i vlaga, a nošenje nakita koji vam se lijepi za kožu nije nimalo ugodna igra. To ne znači da morate izaći bez dodatnog sjaja i glamura! Predlažemo pet vrsta nakita koje preporučujemo za tople dane u kolovozu.

NANOGICE

Odavno ste odložili zatvorenu obuću u stražnji dio ormara i izvadili sandale i lak za nokte, jer je idealno vrijeme za ukrašavanje lančićima. Life Joy, Heart Lace ili Round Plate zlatne nanogice iznad stopala pravi su ljetni hit. Tako lagane da ćete ih jedva osjetiti na nozi.


NAUŠNICE

Dok su hladniji mjeseci ranije zahtijevali manje naušnice kako biste izbjegli neugodne situacije sa šalovima i džemperima, sada dok smo u majicama kratkih rukava i ljetnim lepršavim haljinama,
vrijeme je da investirate u Minimalist Rounds,Hoops Cuts ili Merlot par upečatljivih visećih naušnica.

OGRLICE

Ako želite nositi choker stil, preporuka je izbjegavati ih tijekom ljeta. Izbjegavajte takve stilove s debelim karikama koji su popularni u jesen i zimu. Nosite Butterfly Heart, Love Forever ili Couple of Hearts tanke ogrlica ili nježne lančiće  s privjeskom.


PRSTENJE

Mali prstenovi tijekom ljeta neudobni su za nošenje zbog vlažnosti zraka i opasnosti od oticanja prstiju. Želite li pak nositi prstenje, odvažite se na Starlight, Eternal Flame ili Ripples odvažne komade, po jedan na svakoj ruci kako biste izbjegli nelagodu.


NARUKVICE

Ako preferirate zapešće s puno narukvica to će samo uzrokovati kožne neudobnosti tijekom dana. Radije se odlučite za Hex Type tanku i nježnu narukvicu ili Prestigia zlatnu narukvicu koja će vas zapanjiti svojom ljepotom. Nisu pretijesne na zapešću, a izbjeći čete bilo kakvu neudobnost!

Veliki izbor nakita iz proljetne kolekcije potražite na prodajnim mjestima Zlatarne Dodić  ili na web shopu

FOTO: PROMO


Back to top button