Život

Ovo se ne propušta! Downmall – Biciklistički spektakl u Rijeci!Zapadni trgovački centar (ZTC) Rijeka ovoga mjeseca, nizom događanja obilježava deseti rođendan. Popularna riječka shopping oaza uvijek ima atraktivnu ponudu, ali i dodatne sadržaje!

Druga rođendanska subota, 17. rujna, posvećena je sportu, s naglaskom na biciklizam i adrenalin, a sve uz performans koji dosad nije viđen na našim prostorima. Poznat po karakterističnim obilježjima, spuštanjem niz strmine i nazivu Downhill, u ZTC-u je dobio svoju inačicu imena  – Downmall!

Dan će započeti događanjima na otvorenom, oko 10 sati, ispred samoga centra, gdje će svi biciklisti i oni koji to žele postati, moći od stručnog tima trgovine Hervis zatražiti biciklistički savjet.

Kako riješiti manji kvar, koji bicikl odabrati ovisno o svojim potrebama, koja dodatna oprema vam treba,  neka su od pitanja koja ćete moći postaviti biciklističkom savjetovalištu. Istovremeno, mališani će moći probati Malu školu biciklizma  i na poligonu pokazati svoje vještine u svladavanju prepreka, ali i naučiti ponešto o pravilnim tehnikama vožnje na izazovnim šumskim terenima. 

Priprema se i najsporija utrka „Tko zadnji dođe, pobjeđuje“, a mogu sudjelovati sve generacije! Pozivaju se svi zainteresirani da dođu s biciklom,  ako, iz nekog razloga, ne možete doći biciklom, ZTC je osigurao posudbu. Navedena događanja traju od 10 do 13 sati.

Atrakcija dana bit će prezentacija DOWNMALL-a, s početkom u 11 sati. Downmall se u Hrvatskoj prvi put izvodi, u skladu s nazivom, u zatvorenom prostoru tj. trgovačkom centru.

To će biti prava sportska i adrenalinska poslastica!  Biciklistički klub Team Rodeo dolazi s prijateljima, a  šumske će obronke zamijeniti etažama trgovačkog centra. Svoja sportska i akrobatska umijeća prikazat će spuštajući se niz eskalatore s gornjih etaža na donje , ali i preskačući različite prepreke koji će simulirati šumske obronke. U svom pothvatu opremljeni su izuzetno kvalitetnom i prilagođenom opremom koja ih štiti od ozljeda.

Subotu posjetite Rijeku i ZTC koji je domaćin prvog DOWNMALL performansa u Hrvatskoj!

FOTO: PROMO

Back to top button