Showbiz

Ovo nam treba za kraj, ali i početak godine: Poslušajte pjesmu koja će vam popraviti raspoloženje

Kraj godine učinio se sjajnim trenutkom za „izbacivanje“ novog singla Ljubavnika! Nakon mnogobrojnih božićnih pjesama koje su nas preplavile posljednjih tjedana, vrijeme je za jednu koja bi se mogla odlično uklopiti za ispraćaj Stare i doček Nove godine.

Riječ je o pjesmi „Moji prijatelji“, iza koje stoji poznati dvojac Antonija Šola i Mario Regelja, a koja je posvećena upravo prijateljima koji nam uvelike obogaćuju živote i bez kojih bi život bio nemoguć.

„Tko može živjeti bez prijatelja? Pa oni su nam kao obitelj. Bilo je vrijeme da nakon brojnih pjesama, posvetimo jednu upravo njima. Mi u bendu vezani smo poslovno, ali i prijateljski. Jedni drugima smo podrška. Razmišljali smo o spotu i zapravo odlučili smo ekranizirati jedno tipično muško druženje i jako smo zadovoljni kako je sve to popratio Matija Škalić koji nam uvijek snima spotove“, otkriva Mario Regelja, pjevač benda Ljubavnici.

Spot se snimao u jednoj vili u okolici Zagreba gdje su dečki pokazali kako to izgleda kada se druže bez boljih polovica. Pikado, kartanje, biljar i stolni nogomet najbolje su ilustrirali muško druženje koje je ovoga puta ovjekovječeno u video spotu.

Pjesma „Moji prijatelji“ odmah je naišla na odobravanje brojnih glazbenih urednika, a mnogi kolege glazbenici kazali su kako je ova pjesma sjajan ulazak u novu 2022. godinu i kako je bilo vrijeme da se zima i hladnoća presjeku jednom veselom pjesmom unatoč tome što smo u ovom periodu navikli na laganiju glazbu.

Aranžman za pjesmu napravio je Borna Biondić, a dečki su uvjereni da će ova pjesma u kratkom roku doći do srca brojne publike. Uživajte!

https://www.youtube.com/embed/Kns2uGLTVno?feature=oembed

FOTO: Matija Škalić


Back to top button