Život

Ovo je prvi lanac drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu uživanja u kavi za vanUživanje u toploj šalici kave za vrijeme kupovine od danas je moguće u poslovnicama BIPE, prvom lancu drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu Franck snogoo kave za van. U deset odabranih BIPA poslovnica diljem Hrvatske možete uživati u kavi snogoo iz jedinstvenog samoposlužnog aparata koji će zadovoljiti sve ljubitelje ovog napitka. Time BIPA Hrvatska nastavlja s inovacijama kako bi svojim kupcima osigurala najbolju uslugu tijekom obavljanja kupovine.

Francksnogoo predstavlja novu eru samoposlužnih aparata jer pruža mogućnost plaćanja napitaka gotovinom, ali i bezgotovinsko plaćanje karticama za sve koji ne vole nositi kovanice i novčanice sa sobom. Vašu omiljenu šalicu kave možete platiti i putem aplikacije snogoo kojom se omogućava pogodnost skupljanja bodova za ostvarivanje besplatnih napitaka. Topli napitci posluženi su u ekološki prihvatljivim papirnatim čašama, a u ponudi se mogu pronaći Franck proizvodi bazirani na espresso kavi i instant cappuccino raznih okusa. BIPA će svojim kupcima od 22. ožujka osigurati i happy hour za vrijeme kojeg će svim posjetiteljima ponuditi besplatnu Franck snogoo kavu za van.

„Briga za kupce nam je na prvom mjestu i želja nam je osigurati im što ugodniji osjećaj za vrijeme boravka u našim poslovnicama. Prateći svjetske trendove, ova inovacija je još jedna u nizu koje smo iz tog razloga pokrenuli, kao prvi lanac drogerija u Hrvatskoj koji nudi ovakvu uslugu.“ izjavila je Sanpatricija Vrsaljko, menadžer za trendove i inovacije u BIPI.

S mlijekom, produžena ili bez šećera, pronađite vrhunsku kavu po svom ukusu u najbližoj BIPI i bezbrižno uživajte u ostatku kupovine.

Popis BIPA poslovnica u kojima se nalaze Franck snogoo samouslužni aparati za kavu dostupan je na stranici https://www.bipa.hr/novo/snogoo.

FOTO: PROMO

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button