Život

Ovo je čudo! Našminkajte se uz jedan klik! O da, i to postoji!

Virtualna aplikacija koja na platformi Microsoft Teams omogućuje da se našminkate za online sastanak uz pomoć jednog klika, sada je dostupna korisnicima diljem svijeta zahvaljujući suradnji branda Maybelline New York i Microsofta. Ova “virtualna kozmetička torbica“ pruža mogućnost brze i jednostavne prilagodbe stila šminkanja i konačnog izgleda izravno na sastanku unutar Teamsa.

Maybelline New York, kao dio L’Oréal grupe, ovom inovacijom je napravio iskorak u virtualnom svijetu, a sve s ciljem podizanja samopouzdanja i osnaživanja ljudi, osobito u radnom okruženju. Aplikacija korisnicima pruža mogućnost da saznaju koji točno proizvodi ili nijanse čine virtualni izgled, tako da ih kasnije mogu isprobati i u stvarnom životu te tako još lakše pronađu najbolje proizvode za sebe.

„Misija branda Maybelline je pružiti ljudima samopouzdanje kako bi istaknuli svoju prirodnu ljepotu. Bilo da radite u uredu ili od kuće važno je da se osjećate dobro u svojoj koži. Zato smo u suradnji s Microsoft Teamsom razvili virtualne make-up lookove koji će korisnicima omogućiti da se osjećaju lijepo i samouvjereno, čak i kada im je dan prepun obaveza,“ – izjavila je Trisha Ayyagari, predsjednica globalnog branda Maybelline New York.

Maybelline aplikacija opremljena je svim digitalnim proizvodima za šminkanje potrebnim u našem sve virtualnijem svijetu. Jednostavnim klikom, korisnici mogu birati između 12 make-up lookova kako bi upotpunili svoj prirodni izgled i bez napora se osjećali osnaženo i zadovoljno. Potrebno je samo kliknuti na opciju Video efekti na Microsoft Teamsu, a onda na Maybelline, gdje se nalaze prikazi različitih stilova šminkanja.

„Osnaživanje ljudi kroz tehnologiju predstavlja srž onoga što radimo u Microsoftu. Nova Maybelline Beauty aplikacija u Microsoft Teamsu odličan je primjer kako, zajedno s našim partnerima, a koristeći snagu umjetne inteligencije dajemo ljudima još više mogućnost da dođu do izražaja u  radnim okruženjima“ – rekla je Nicole Herskowitz, potpredsjednica Microsoft Teamsa.

Pokrenuta pomoću Modiface AI i razvijena u suradnji s Institutom Geena Davis kako bi se osigurala zastupljenost široke i raznolike populacije, nova aplikacija je trenutno dostupna kao opcija u Teams video pozivima svima onima koji imaju Teams licencu za poslovne korisnike, uključujući i korisnike u Hrvatskoj.

# # #

O L’Oréal-u

Već više od 110 godina, L’Oréal, vodeća svjetska kompanija u industriji ljepote, posvećena je jednom jedinom cilju: ispunjavanju težnji potrošača diljem svijeta za ljepotom. Naša svrha, stvoriti ljepotu koja pokreće svijet, definira naš pristup ljepoti kao uključiv, etičan, velikodušan i predan društvenoj i ekološkoj održivosti. S našim širokim portfeljem od 36 međunarodnih robnih marki i ambicioznim planovima održivog razvoja unutar našeg programa L’Oréal za budućnost, nudimo svakoj osobi diljem svijeta najbolje u pogledu kvalitete, učinkovitosti, sigurnosti, poštenja i odgovornosti, dok slavimo ljepotu u svojoj beskonačna raznolikost.

S 87.400 posvećenih zaposlenika, uravnoteženim geografskim otiskom i prodajom u svim distribucijskim mrežama (e-trgovina, masovno tržište, robne kuće, ljekarne, frizerski saloni, robna marka i putnička maloprodaja), Grupa je ostvarila prodaju u iznosu od 38,26 milijardi eura u 2022.godini. S 20 istraživačkih centara u 11 zemalja diljem svijeta i predanim istraživačkim i inovacijskim timom od preko 4000 znanstvenika i 5500 tehnoloških stručnjaka, L’Oréal je usredotočen na redefiniranje budućnosti ljepote i postajanje snažnom Beauty Tech tvrtkom.

Više informacija na https://www.loreal.com/en/mediaroom

O Maybelline New York

Maybelline New York jedan je od vodećih svjetskih kozmetičkih brendova, prisutan u preko 120 zemalja  diljem svijeta, a 33 milijuna potrošača stekao je zahvaljujući svom kultnom dugotrajnom ružu za usne Matte Ink. Maybelline New York je posvećen tome da svakome pruži samopouzdanje kako bi išao za onim što želi putem dostupnih, inkluzivnih proizvoda koji se lako koriste.

O Modiface

Modiface je vodeći pružatelj tehnologije virtualnog isprobavanja za industriju ljepote. Osnovana 2008. godine, najsuvremenija tehnologija Modifacea omogućuje korisnicima da vide sebe s različitim make up-om i frizurama u stvarnom vremenu, koristeći vlastite fotografije ili video prijenos uživo. Uz duboko razumijevanje industrije ljepote i predanost inovacijama, Modiface je posvećen pomaganju potrošačima da pronađu savršen izgled i donesu informirane odluke o kupnji.

O Institutu Geena Davis

Geena Davis Institute on Gender in Media je organizacija za zagovaranje i poboljšanje rodne zastupljenosti žena i djevojaka u segmentu industrije medija i zabave.

FOTO: PROMO

Back to top button