Život

Otkrivamo trikove kako naočalama možeš zavesti frajera, ali i kako ga možeš s lakoćom ignoriratiUšli smo u vrijeme sunčanih naočala i usudili smo reći – najbolje godišnje doba. Ovo je doba godine kada svoj modni dodatak koristimo za cijeli niz stvari – od zaštite od sunca, pa sve do zavođenja.

Pa krenimo za zavođenjem! Ima li išta ljepšeg od ljetnog očijukanja.

Naočale mačkastog oblika savršene su za ovaj izazov. Mačkasti izgled svakoj će dami dati dodatnu ženstvenost, a skrivene iza ovakvog oblika naočala izgledat ćete nevjerojatno seksi. Nemojte ih skidati kako frajer kojeg ste ugledale ne bi primijetio da ga promatrate. Neka mačka koju on vidi pred sobom, ostane opasan plijen. Naravno neće vas svake naočale učiniti glavnom mačkom na moru. Savršene za zavođenje su Philipp Plein, Furla ili Yalea. Bacite oko niže. To je to!

Philip Plein 6000,00 kuna
Furla 1120,00 kuna
Yalea 1120,00 kuna

Ok niste za zavođenje! Vama treba mir. Postoji netko s kime vam se previše ne razgovara ili se sve češće nalazite u toj situaciji, a ne znate kako ignorirati pojedince. Naočale su savršene da vam posluže upravo za to. Jeste li razmišljali o velikim okvirima. Oni će savršeno pokriti vaše oči, a pored „dotičnih“ samo ćete prošetati i u miru se praviti da ih niste vidjeli. Ok, nije baš pristojno, ali budimo realni svima nam nekada treba upravo to – da se pravimo da ih nismo vidjeli. Za ovakve eskapade predlažemo najbolje od najboljeg – Yalea i Police.

Yalea 1045,00 kuna
Police 970,00 kuna

Ok, ok! Nije vam do zavođenja i ne volite biti nepristojni! Ali volite opasan izgled! Pomalo retro! Devedesete i osamdesete su baš veliki hit trenutno i stoga nije loše da svoj opasan look upotpunite nekim četvrtastim modelom sunčanih naočala. Izgledat ćete moćno, a usput i prilično ćete dobro zaštititi svoje oči od nezdravog sunca. Želite imate najbolje? E onda bacite oko na Philipp Plein, Police Hamilton te Furla modele.

Philipp Plein 2625,00 kuna
Police Hamilton 1570,00 kuna
Furla 1120,00 kuna

I na kraju, za vas kojima se ne sviđa niti jedan od ovih modela – evo rješenja! Vi ste tip koji lajkate ovalne i okrugle oblike naočala. Da se razumijemo, i s njima možete zavoditi i ignorirati no uz to ćete izgledati poput prave filmske dive. Sjetimo se samo koliko je u mladosti seksipila imala Sophia Loren, a upravo je najčešće nosila ovalne sunčane naočale. Mi predlažemo Furla, Fila te Philipp Plein.

Furla 1120,00 kuna
Fila 895,00 kuna
Philipp Plein 2775,00 kuna

FOTO: PROMO

Back to top button