Showbiz

Osam inspirativnih žena krasi naslovnicu prosinačkog izdanja časopisa “Ljepota&zdravlje”Na naslovnici posljednjeg broja u 2023. godini, najčitaniji hrvatski ženski lifestyle mjesečnik “Ljepota&zdravlje” okupio je osam žena s domaće scene: Ninu Badrić, Zdenku Kovačiček, Maju Šuput, Dinu Levačić, Mašu Salopek, Dubravku Turić, Danku Derifaj i Ivu Viljevac Toš.

Prošlo je 15 godina otkako se časopis “Ljepota&zdravlje” pojavio na hrvatskim kioscima, i to s jednom misijom: inspirirati svoje čitateljice, motivirati ih da postignu više i da se osjećaju bolje, informirati i pratiti ih u trenucima opuštanja te postići da se osjećaju dijelom zajednice žena sličnih interesa.

S obzirom na to da je neodvojivi dio ove misije i slavlje žena i njihovih postignuća, i ove je godine časopis “Ljepota&zdravlje” svojom prosinačkom naslovnicom želio u fokus staviti osam snažnih i inspirativnih dama s hrvatske scene. Nina Badrić, Zdenka Kovačiček, Maja Šuput, Dina Levačić, Maša Salopek, Dubravka Turić, Danka Derifaj i Iva Viljevac Toš dame su koje su, svaka na svoj način, obilježile industriju unutar koje djeluju. Ne samo da iza sebe imaju mnoga postignuća već su žene koje nadahnjuju i svojim promišljanjima te životnim stavovima.

Nina i Zdenka, kao ikone hrvatske glazbe, čiji talent i predanost nadilaze okvire domaće glazbene scene; Maja kao pjevačica iza koje je 25 godina uspješne karijere, ali i sjajna poduzetnica kojoj polazi za rukom sve čega se primi; Dina kao plivačica upisana u povijest hrvatskog sporta; Maša kao svojedobno najbolja slastičarka na svijetu; Danka kao nagrađivana novinarka i urednica koja beskompromisno daje glas onima koji ga često nemaju; Dubravka, dobro poznato i cijenjeno ime u filmskim krugovima te redateljica čiji je film kandidiran za nagradu Oscar, ali i Iva, koja je od svog hobija napravila pravo malo kreativno carstvo – sve su ovo žene koje na neki način utiru put drugim ženama i pokazuju kako nam ništa ne može stati na put ako same tako odlučimo. S ovim ženama vrijednima divljenja, ali i još pregršt inspirativnih tema koje donosi broj za prosinac na čak 162 stranice, tim časopisa “Ljepota&zdravlje” na čelu s glavnom i odgovornom urednicom Mateom Martek zaključuje još jednu vrlo uspješnu godinu.

Kreativno vodstvo projekta te naslovnicu za prosinačko tiskano izdanje časopisa “Ljepota&zdravlje”, kao i fotografije Nine Badrić, Zdenke Kovačiček, Maje Šuput, Dine Levačić, Maše Salopek, Dubravke Turić, Danke Derifaj i Ive Viljevac Toš potpisuje fotografkinja Jelena Balić. Za styling se pobrinula stilistica Katija Šimundić, a make-up potpisuje Simona Antonović s asistenticom Ivanom Češljar. Za frizure je bio zadužen Ante Pažanin s asistenticama Sabinom Grbavac Zebom, Sarom Rabotski i Doroteom Butigan. Za frizuru Nine Badrić pobrinuo se Mijo Majhen, dok Ninin make-up potpisuje Saša Joković. U tehničkoj realizaciji projekta sudjelovala je kreativna agencija Omega komunikacije, a autor ideje i voditelj projekta je Nikola Grbin.

FOTO: PROMO

Back to top button