Showbiz

Novi frajer na estradi nudi nešto sasvim novo! Zvuči fantastično!

  • Ovaj je dečko objavio pjesmu koja nas je mogla predstavljati u Torinu: Poslušajte moćnu baladu “3AM”
  • Dečko koji svira u Madre Badessi objavio pjesmu koja je bila prva rezerva na Dori: Poslušajte moćnu baladu “3AM”

Nakon uspješnih projekata Madre Badessa i Misa MediteranaKarlo Vudrić odlučio je zaokrenuti kormilo. Pod pseudonimom Wzolf izbacuje svoj prvi singl na engleskom jeziku, emotivnu i moćnu baladu “3AM”.

Kako sam kaže, pjesma se već duže vrijeme marinirala u ladici s idejama, a njezin tekst proizašao je iz nemoći i čiste emocije.

“Dogodile su mi se brojne premisli, javila su mi se mnoga pitanja: kojim putem krenuti, što napraviti? “3AM” je bila i prva rezerva na ovogodišnjoj Dori, a pjesma je došla kao kasni wake-up call za pokretanje i pomicanje granica. Ujedno je bila izlazak ne toliko iz komfor zone, koliko iz zone čekanja”, govori Karlo.

Osim što pjesma donosi dozu svježine također je i preslika njegovog karaktera, a Wzolf kao projekt i izvođač je glavna nit vodilja prema konačnome cilju otkrivanja samoga sebe u autentičnoj formi. Wzolfa je na taj put potaklo otkrivanje novih glazbenih inspiracija u izvođačima kao što su Paul Weller, Biffy Clyro, Becka, Last Shadow Puppets i Tame Impala.

“”3AM” je blagi odsjaj s paketa moje stvaralačke mašte i najava onog što dolazi, a dolazi neočekivano. Pjesma nosi takav naziv jer je nastala u periodu nesanice i ubrzanog kolanja misli praćenih ljubavnom problematikom prošlosti”, priznaje.

Zaista, ako je suditi po prvijencu očekuje nas još mnogo vrhunske glazbe koja istinski ostavlja trag na svome slušatelju. “3AM” osim iskrenog i vrlo emotivnog teksta koji će i one najhladnijeg srca dotaknuti, ističu se i vokalne sposobnosti Karla Vudrića koje prenose sirovu emociju.

Pop aranžman s potpisom Hrvoja Domazeta uz nježne žice gitare i violine pridonose ugođaju, dok je autor teksta i glazbe sam Karlo Vudrić. Ugođaj je upotpunjen i lyric video spotom uz zanimljivu animaciju koja vizualno predstavlja tekst pjesme.

Novi singl “3AM” slušajte na svim streaming servisima. Za više informacija, Wzolfa pratite na njegovom službenom Instagram profilu.

FOTO: Tomislav Lipošek

https://www.youtube.com/embed/ynVLDt87tTs?feature=oembed


Back to top button