Zanimljivosti

Nakon završene srednje obrtničke škole siguran posao pronađite u ING-GRAD-u

Razvoj svake tvrtke ovisi o dobrim kvalitetnim ljudima, upravo iz tog razloga ING-GRAD, jedna od vodećih građevinskih tvrtki u Republici Hrvatskoj, želi potaknuti učenike srednjih obrtničkih škola smjera zidar, tesar, armirač i fasader da nakon završene škole zaposlenje potraže upravo u njihovoj tvrtki.

ING-GRAD, tvrtka s preko 35 godina iskustva, više od 200 zaposlenika i 200 ostvarenih projekata novim zaposlenicima osigurava stalno zaposlenje uz dobre, konkurentne uvjete te konstantno učenje i usavršavanje, napredak unutar kompanije i ispunjenje njihovih potencijala. Mlade zaposlenike očekuje atraktivno okruženje koje uključuje široki spektar građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture. 

Andrea Mulder / Photo Art

„U ING-GRAD-u smo svjesni kako je za razvoj nužno svim članovima tima osigurati stabilnost, omogućiti napredak i optimalne uvjete rada. Jako smo okrenuti prema budućnosti tako da u narednim godinama planiramo uložiti u tehnologije gradnje kao i mehanizaciju posebno kada je vlastita oprema u pitanju. Također, dodatna ulaganja u digitalizaciju omogućit će još bolju optimizaciju posla, a kako bismo sve to mogli potreban nam je dobar kadar, stoga pozivamo sve mlade ljude obrtničkih zanimanja da za svoj prvi posao odaberu upravo ING-GRAD.“ – izjavio je predsjednik Uprave mr.sc. Branislav Brizar.

O ING-GRADU

Tvrtka ING-GRAD d.o.o. osnovana je 1985. godine u Zagrebu, a od 1991. na tržištu je poznata pod današnjim nazivom. Pod vodstvom mr. oec. Branislava Brizara, ING-GRAD se u svojem dugogodišnjem poslovanju istaknuo kao jedna od vodećih građevinskih tvrtki u tom sektoru u Hrvatskoj, a prepoznatljiv je po svojoj stabilnosti, konstantnom rastu te ujednačenom razvoju svih segmenata poduzeća. Rad i filozofija tvrtke ING-GRAD najbolje se ogleda u sloganu „Gradimo budućnost, obnavljamo baštinu”. ING-GRAD je tvrtka sa širokim spektrom građevinskih radova, od obnove povijesnih zgrada i sakralne arhitekture do izgradnje modernih poslovnih i stambenih prostora te građevinskih radova iz područja energetike i izgradnje infrastrukture.

Više informacija možete pronaći na poveznicama:

ING-GRAD – Karijere

www.linkedin.com/company/ing-grad

www.instagram.com/ing_grad_doo/

FOTO: PROMO


Back to top button