Život

Na Krku smo pronašli jednu od najljepših kuća za odmor!Hrvatska je zemlja za savršen odmor. Kvaliteta destinacija iz godine u godinu sve je bolja, a prati ju vrhunska ponuda luksuznih kuća za odmor. Ipak, jedna nam je potpuno zaokupila pažnju! Na vrhu Malinske, dok joj zelenilo čuva leđa, a pogled se prostire na plavetnilo kvarnerskog zaljeva svoje je mjesto našla Casa Lei. Dovoljno izdvojena da imate mir, dovoljno blizu da ste za par minuta nadomak svih bitnih sadržaja.

Casa Lei mlada je dama, naime pripreme za prvu sezonu su u punom jeku, ali ova mladost ne treba vas zavarati. Casa Lei, iako je izgrađena nedavno, izgrađena je na tradicionalnim vrijednostima koje su u današnjem ubrzanom ritmu itekako potrebne. Raskošan blagavaonski stol oko kojeg se cijela obitelj okuplja, vanjski lounge prostor u kojem promatrate najsavršenije zalaske sunca koje možete zamisliti, igraonica za djecu spojena s vašom privatnom teretanom – možete li već sada zamisliti vaš najdraži trenutak?

U vremenima kad smo podložni brojnim utjecajima, Casa Lei poštuje sve trendove, ali prednost daje autohtonom i domaćem. Poštovanje tradicije i lokacije ogleda se u detaljima i motivima kojima je ova luksuzna kuća za odmor prožeta. Posebno je zadovoljstvo popiti prvu jutarnju kavicu na improviziranom stolu koji je u biti kamen temeljac na kojem je Casa Lei izgrađena. Dojmit će vas se i suton uz čašu krčkog vina pored impozantne masline. A maslinu ćete pronaći i u interijeru, slučajno mislite? Nikako! Maslina simbolizira ljubav, mladost, zajedništvo, maslina traži da zastane i divite se ljepoti trenutka, ljepoti života u tom jednom vašem trenutku u vremenu.

Sve je pomno osmišljeno i kreirano kako bi uz neizostavan wow osjećaj dobili i puninu emocije pri boravku. Prvo će vas osvojiti pogled na bazen, a otkrit ćemo i jednu tajnu, dok sunce zalazi, boja zalaska kad se ušuška u ovo plavetnilo dodaje čarobne momente šljokica i sjaja! Sjajni su trenuci i u spa zoni. Uzmite knjigu, zdravi sok, zaboravite na vrijeme, mailove, društvene mreže,  obaveze i samo se opustite!

Za potpuni relax pobrinut će se jacuzzi. Smješten na terasi s pogledom na more, pruža hidromasažu kojoj ćete se sigurno svaki dan vraćati. I razumijemo vas!

Rijetkost je pronaći luksuzan odmor koji ima toliko elemenata i detalja, ali to ne čudi, Casa Lei, građena je u Malinskoj, izgrađena na ljubavi. U neposrednoj blizini gradi se i Casa Lui, a Lui (tal.On) bio je pravi kavalir pa je prvo mjesto prepustio svojoj dami – Casi Lei. Ona je samozatajna, raskošna, snažna, karizmatična, osebujna. On je stasit, šarmantan, plemenit. Ona i On su svako za sebe posebni, a zajedno jednostavno – savršeni. Bookirajte i vi već danas vaš savršen odmor, očekujte lijep doček, predivan boravak protkan onim ugodnim sigurnim osjećajem doma uz poneka iznenađenja. Casa Lei 15. svibnja otvara vrata prvim gostima i prvoj sezoni. Ne sumnjamo da će se vrlo brzo popuniti termini! 

Krk je destinacija koja zna ugoditi gostima, a Casa Lei luksuzna nekretnina koja će vama i obitelji pružiti sve što vam treba, iako, ovdje niste gosti, ovdje brzo postajete… familija.

Casa Lei ima službenu Facebook stranicu i Instagram profil, više saznajte i na linku.

Fotografije: Ivor Mažar

Tekst napisala: Marija Mažar

Back to top button