Showbiz

Vratio se Mirko! Umalo smo ga zaboravili, a sada mu se “dogodila kemija” s Mladenkom

Da slučajnosti kao takve ne postoje, uvjerili su nas Mirko Cetinski i Mladenka svojim duetom ‘Tajna ključa’, koji odiše romantičnim duhom, te kroz svoju razigranu osobnost i uvjerljivošću vokala samih solista, stvara priču o zaključanim tajnama koje krije naše srce. Skladba je to pjevana na čakavštini, što je kompoziciji pridonijelo posebnu čar.

Može se reći da je ‘Tajna ključa’ čekala spomenuti dvojac u kasnom lipanjskom popodnevu prošle godine, kada je u studio Ivana Popeskića ušetao Mirko Cetinski, proslavljeni bardo domaće zabavne glazbe.

Već na prvo slušanje, cijela priča nailazi na pozitivno odobravanje koje ne ostavlja prostora za predugo promišljanje kod Mirka Cetinskog‘Kompoziciju ‘Tajna ključa’ sasvim sam slučajno dobio od gospodina Duška Rapoteca, autora glazbe, koji me zamolio da poslušam pjevačicu, te da snimimo duet ukoliko će mi to odgovarati. Tako sam i napravio, te  nisam puno razmišljao, jer je Mladenka vrlo dobra i talentirana pjevačica, a to  mi je iznimno drago. Na kraju smo sretni što smo snimili duet u kojem možemo svi zajedno uživati.’,  zaključio je Mirko.

Sa druge strane, kako smo naveli, Mladenka je pjevačica koja se profesionalno bavi glazbom od 2002.godine, a svoje pjevačko iskustvo stječe velikim brojem nastupa od Trsta do Ohrida njegujući različite vrste stilova. Sudjelovala je na desetak festivala, uključujući Festival dalmatinske šansone Šibenik 2019. Također se okušala i pjevajući sevdalinke na festivalu narodne glazbe u Bihaću, a do sada je izdala dva autorska singla ‘Noćas si moj’ i ‘Anđeo i vrag’.

‘Izbor skladbi, u karijeri svakog pjevača, nesumnjivo ima veoma važnu ulogu. Ponekad i presudnu. Dueti su posebno zanimljivi, jer se tu spajaju dva svijeta, dvije osobe s ponekad, potpuno drugačijim glazbenim ukusima.

Ja sam imala sreću da mi se “dogodi”, iznimna pjesma, gospodin Mirko Cetinski i iskusan producentski tim predvođen Duškom Rapotecom Ute. Kako je to danas moderno reći, dogodila se “kemija” i osjetili smo pjesmu. Boje glasova su se idealno posložile i nastala je “Tajna ključa”. Naravno da iz sveg srca želim da pjesma nađe svoj put do slušatelja, te se toplo nadam tome kao i svi, koji su dali svoj obol u njenom nastajanju.’ Kako zvuči duet Mladenke i dobro nam znanog Mirka Cetinskog koji su svojim interpretacijama, glazbom ispričali životnu ljubavnu priču, možete poslušati niže.

Foto: Santo

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.


Back to top button