Showbiz

Manekenke u neobičnom izdanju! Održan casting pod maskamaZapočele su pripreme za najdugovječniju modnu manifestaciju u regiji.

Obrtnička modna revija Zlatna igla ove će se godine održati po 86. put kada će ponovno okupiti najbolje zagrebačke dizajnere i obrtnike.  Početkom srpnja održan je casting za modele koji će nositi reviju. Prijavilo se njih više od stotinu od strane agencija Talia, Tarol, Midiken, Umah i Direkcije izbora Miss Hrvatske koje su bile pozvane na casting.

Stručno povjerenstvo odabralo ih je 30 koji će imati čast na pisti nositi kreacije najboljih zagrebačkih dizajnera. Modelima su uzete mjere jer će se kolekcija šivati po svakom od njih posebno.

Davne 1935. godine održana je prva Zlatna igla po uzoru na kolege iz Pariza. Već generacijama ova modna revija promovira zagrebačko obrtništvo i dizajn. Ove će godine sudjelovati 15 dizajnera – zagrebačkih obrtnika koji pripremaju svoje kolekcije, a kojima će se pridružiti kolege zlatari, kozmetičari, frizeri, krznari, klobučari, postolari, cvjećari i ostali koji su zaslužni da ova manifestacija bude na svjetskoj razini.  Organizator Zlatne igle je Udruženje obrtnika Grada Zagreba.

#kupujmoobrtnicko

FOTO: PROMO

Back to top button