Showbiz

Mamma Mia pa on stiže u Zagreb! Jedva čekamo da dođe Grše

Emotivno sam vezan za Tvornicu kulture, jer je zaslužna za neke od najljepših trenutaka u mom životu”

Treću godinu zaredom triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste – Grše, najavljuje samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, na čiju pozornicu će ponovno stati 10. veljače 2024. godine. Mjesto je to koje je ispisalo njegovu glazbenu povijest i etabliralo ga u vodeće domaće hip-hop ime nove generacije, kada je u veljači 2022. po prvi put samostalno nastupio u ovom kultnom zagrebačkom koncertnom prostoru. Njegovi dosadašnji nastupi u Tvornici kulture bili su rasprodani, a ulaznice za novi koncert dostupne su u prodaji.

Emotivno sam vezan za Tvornicu kulture, jer je zaslužna za neke od najljepših trenutaka u mom životu. Kao i uvijek, dat ću 110% sebe i napravit ćemo nezaboravnu ludnicu” poručuje Grgo Šipek – Grše u najavi svog trećeg po redu samostalnog nastupa u Tvornici kulture.

Grše – Mamma Mia (video): https://youtu.be/QcRbyU6_qB4

Kroz četiri godine aktivnosti, Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije; već s debitantskim albumom “Tilurium” iz 2019. zaokupio je pažnju publike, da bi zatim 2021. nadmašio sva očekivanja izdanjem “Platinum” i s vodećim singlom “Highlife” pomeo streaming platforme. Mnogi su tada ovaj album opisali kao najbolje hip-hop izdanje te godine, a uslijedilo je i priznanje u obliku Rock&Off nagrade.

Svojim singlovima poput “Mamba”, “Sip” te aktualnim nezaobilaznim ovogodišnjim hitom “Mamma Mia” ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova te redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Upravo je sa singlom “Mamma Mia” u travnju ove godine dosegnuo i #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj. S ovom pjesmom osvojio je i radijski eter te se već gotovo 15 tjedana nalazi i na HR Top 40 listi.

Uz britku liriku i vrhunsku produkciju, njegova snaga su i adrenalinom ispunjeni koncerti koji oduševljavaju publiku; do sada je održao čitav niz nastupa u Hrvatskoj i regiji, od Sea Stara u Umagu do EXIT Festivala u Novom Sadu, a ove je godine održao i koncerte za pamćenje na Zagreb Beer Festu, kao i na Trilj Eko Festivalu, gdje je po prvi put nastupio pred publikom kod kuće.

Grše i “Mamma Mia” uživo na Zagreb Beer Festu:

https://www.instagram.com/p/CtERYyEs4mi/

Svoj unikatni ‘Dalmacija lifestyle’ ponovno donosi na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture, gdje će 10. veljače 2024. još jednom prirediti energičan koncertni spektakl: “Idemo opet skupa stvoriti nove uspomene” ističe Grše u najavi ovog koncerta.

Early bird ulaznice po cijeni od 9 eura dostupne su u prodaji putem online platforme Core Event, do 15. rujna ili rasprodaje kontingenta. Nakon toga, cijena će biti 12 eura u pretprodaji te 15 eura na dan koncerta. Organizator koncerta je yem, koji poručuje: “10.2. je party nanana! Grše nam ponovo stiže u Tvornicu, već treću godinu zaredom”.

FOTO: PROMO


Back to top button