Showbiz

Magazin će vas zapaliti novom pjesmom! Ljeto ne može proći bez njih

“Mora li, mora”, naziv je pjesme s kojom popularna grupa Magazin dolazi na CMC festival u Vodice. Ljeto ne može proći bez Magazina, ali i uvijek raspoložene pjevačice Andree Šušnjare koja će ponovno zapaliti vodičku publiku. Dok sami uvod pjesme nagovještava kako je riječ o novoj baladi Magazina, to se sve ubrzo mijenja i “Mora li, mora” postaje prava plesna poslastica koju će publika sigurno objeručke prihvatiti. Pjesmu su radili nerazdvojni životno-glazbeni par Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić dok je Leo Škaro raspisao aranžman.

“Pjesma je nastala zapravo vrlo brzo. Tonči me nazvao i rekao da ima dvije pjesme za mene i da završava novi album. Pitao me s kojom ćemo pjesmom prvo izaći, odabrala sam ovu i sve smo snimili iz prvog pokušaja. Doslovno je za tri dana bila gotova. Ovo je jedna retro pjesma, baš za grupu Magazin, malo smo se prisjetili nekih disco vremena. Na nastupu će biti i moje plesačice tako da ćemo upotpuniti cijeli vizualni dojam, a vi dođite u Vodice i sami procijenite – nadam se da će vam se svidjeti ovo što smo pripremili”, rekla je Andrea.

Ovih dana Magazin je snimao i videospot za ovu pjesmu koju će uživo premijerno izvesti upravo na CMC festivalu u Vodicama.

Pjesmu “Mora li, mora” poslušajte OVDJE.

FOTO: PROMO


Back to top button