Showbiz

Koncert koji može nekome pomoći! Izdvojite vrijeme i otiđite na ovaj događaj

Rotary klub Zagreb Centar je nedavno dodijelio 20 novih stipendija izvrsnim srednjoškolcima i studentima iz klupskog Fonda za stipendiranje ‘Gordan Čačić’.

Tim će se povodom održati svečani koncert „Glazbe mladosti za svijet radosti“ koji će svojim nastupom uveličati Jazz orkestar Muzičke Akademije, jazz umjetnica Lana Janjanin te pjevači Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić i četvorica tenora: Vladimir Garić, Marko Pecotić, Filip Hozjak i Đani Stipaničev, koji će nastupiti pod dirigentskim vodstvom Saše Nestorovića.

Koncert će se održati

u nedjelju, 03. travnja 2022. godine, s početkom u 19:30 sati

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, Trg Stjepana Radića 4, 10000, Zagreb

I njime će biti obilježena 20. obljetnica osnutka Rotary kluba Zagreb-Centar, 10. obljetnica osnutka hrvatskoga Rotary Distrikta 1913 i 10. obljetnica osnutka Rotaract kluba Zagreb-Centar.

Svi umjetnici na koncertu će nastupiti bez honorara, a sav prihod od ulaznica namijenjen u humanitarne svrhe. Dio prihoda biti će usmjeren stipendiranju nadarenih učenika i studenta slabijeg materijalnog statusa kroz Fond za stipendiranje ‘Gordan Čačić’ koji nosi ime po tragično preminulom rotarijanskom prijatelju, general bojniku Hrvatske vojske, a drugi dio prema ratom pogođenoj Ukrajini.

Od jedne početne stipendije, program je iz godine u godinu rastao, te je kroz 16 godina svojim djelovanja Fond izravno pomogao gotovo 300 mladih, nadarenih ljudi s ukupno 3 milijuna kuna. Rotary klub Centar Zagreb vjeruje da je ulaganje u mlade i perspektivne ljude, i njihovo obrazovanje, najbolje ulaganje za budućnost zajednice i društvo, što je i dugoročna strategija kluba.

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) i identifikacijske isprave. Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kuna moguće je obaviti na dan održavanja programa od 17:30 do 19:00 sati u prostorima Koncertne dvorane, a karte se mogu kupiti ovdje.

FOTO: PROMO


Back to top button