Showbiz

Koja će od ovih djevojaka biti najljepša Hrvatica?Najprestižniji izbor ljepote u Hrvatskoj, Miss Universe Hrvatske, održati će se 14. srpnja 2021. u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu uz live streaming na Jutarnji.hr, a za titulu najljepše natjecati će se 15  finalistica

Za vrijeme boravka u Zagrebu djevojke su smještene u luksuznom hotelu Esplanade, a posljednji dani su im ispunjeni snimanjima promotivnih razglednica te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru: večernjih haljina Bariba, kupaćih kostima PletixBaldininijevih cipela i KiK Textilien dnevne odjeće.

U nedjelju su djevojke otputovale u Pulu, a u hotelu Park Plaza Histria odradile su snimanja te prvo službeno fotografiranje pred kamerom fotografa Zvonimira Ferine i uvježbavanje koreografije za finale izbora. Da bi ovogodišnje finalistice zaista zablistale pred kamerama pobrinuli su se make-up artisti Beauty Studija MZ – Maje Zatezalo u suradnji s Bipom i Aura kozmetikom te stilisti Hair Studio iz Pule koji će za njegu i stiliziranje kose koristili vrhunske Schwarzkopf Professional proizvode. Svaki njihov korak za vrijeme priprema budno prati kamera Marka Uzelca, što će kasnije gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalne večeri.

Djevojkama se na pripremama pridružila i Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske 2020.  Kojoj će od ovogodišnjih finalistica Mirna predati krunu Zlatarne Dodić saznati ćemo u srijedu. Pobjednicu očekuje i puno vrijednih nagrada, od kojih je jedna od najvećih stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM) za četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij u vrijednosti do 20.000 Eura.  ”Osim naših vjernih sponzora, od kojih su neki s nama 25 godina, vrlo smo ponosni što nam se ove godine pridružila i dr. Vivian Jurković, vlasnica i osnivačica Dr. Vivian Estetics. Uvijek nas veseli ako možemo promovirati i na taj način pomoći hrvatskim poduzetnicima, osobito ako se još k tome radi o vrhunskim proizvodima”, otkrio nam je vlasnik licence Vladimir Kraljević.

Kroz program će gledatelje voditi Jelena Glišić i Davor Garić, a u glazbenom dijelu programa sudjeluju Maja Bajamić i Jacques Houdek.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2021.:

1.      Matea Babić, 25, Zagreb

2.      Vanja Beronja, 26, Vukovar

3.      Ozana Franović, 21, Split

4.      Ivona Gradečak, 20, Ivankovo

5.      Patricia Imbrišić, 20, Đurđevac

6.      Ora Antonia Ivanišević, 20, Dubrovnik

7.      Mihaela Jankavić, 20, Stara Gradiška

8.      Magdalena Jurič, 20, Zadar

9.      Klara Kokić, 23, Zadar

10.  Stella Lalić, 24, Varaždin

11.  Maja Lončarević, 21, Rab

12.  Lorena Mustać, 22, Privlaka

13.  Anamarija Radulić, 20, Zadar

14.  Elena Šimac, 19, Zagreb

15.  Doris Torić, 21, Zagreb

FOTO: Z.FERINA / PR

Back to top button