Život

Jeste li znali? Eterična ulja imaju svoj dan

Ljubitelji eteričnih ulja diljem svijeta ujedinjuju se, 11. srpnja je Međunarodni dan eteričnih ulja – dan kada se prepoznaje snažan utjecaj koji eterična ulja imaju na naše blagostanje.

Ovog Međunarodnog dana eteričnih ulja, Young Living, svjetski lider u proizvodnji eteričnih ulja, odaje počast svojoj prvoj farmi lavande, farmi i destileriji lavande St. Maries u Utahu. Farma lavande započela je prije 30 godina i narasla je na poljoprivredu, destilaciju i botanička istraživanja. Young Living želi iskoristiti ovaj dan za razmišljanje o prirodnim dobrobitima eteričnih ulja – od proizvoda dobivenih prirodno do osvježavajućih mirisa koji su dobri i za dom i za umove, ili jednostavno za uživanje! Young Living također prihvaća prirodan, čist život kao put do dobrobiti, potičući ljude da zamijene proizvode za kućanstvo i samonjegu prirodnim alternativama.

Eterična ulja neprestano dobivaju svjetsko priznanje zbog svoje svestranosti, od prirodno dobivenih proizvoda koje koristimo u svojim domovima do dodataka prehrani koje koristimo za održavanje zdravlja. Prvenstveno ekstrahirana pažljivom destilacijom vodenom parom, ali i hladnim prešanjem, najčišća eterična ulja daleko su moćnija od biljaka iz kojih su ekstrahirana. Kad god držite bočicu naših snažnih eteričnih ulja, u rukama imate čistu esenciju prirode.

Young Living, svjetski lider u eteričnim uljima, zaokružio je izbor svojih omiljenih proizvoda za vas kako biste proslavili ovaj poseban dan.

Pronađite svoje sretno mjesto uz ovo divno slatko ulje. Destilirana vodenom parom iz cvjetnih vrhova, ova grmolika biljka pripada obitelji metvice i smiruje um, tijelo i dušu. Ovo cvjetno i zeljasto ulje, koje se naziva “plavim zlatom”, bilo je zastupljeno u drevnim rimskim ritualima kupanja. Vjeruje se da pomaže u dobrom snu. Poznat kao otac moderne aromaterapije, René-Maurice Gattefossé, francuski kemičar s početka 20. stoljeća, navodno je otkrio umirujuće i osvježavajuće učinke lavande kada je čudesno ulje pomoglo u liječenju opeklina.

Garyjevo svjetlo, nazvano po osnivaču Young Livinga Garyju Youngu, formulirano je kako bi prosvijetlilo naše umove za veću svijest o istini i razlučivanju – svakako u vrijeme kada bi svijet mogao koristiti zraku nadahnutog svjetla. Mary, Garyjeva supruga, objasnila je da je često razmišljala o novim mješavinama temeljenim na formulama koje je Gary napravio kod kuće, a zbog njihovog bliskog odnosa često je iznosila nove stvari na vidjelo kroz svoje razumijevanje Garyja i dojmove koje je imala.

Neka od ulja imaju bogatu povijest drevne upotrebe, a druga su relativno nova u svom otkriću, ali ova kombinacija ulja ima fascinantan niz različitih sastojaka koji podržavaju tijelo, um i dušu. Topli mirisi cimeta i cistusa, bogatstvo smirne i limunske trave te razbuđujuće note tamjana, dorado azula, eukaliptusa radiata i izopa potiču pomlađujuće i harmonizirajuće iskustvo.

Aroma je tako glatka, elegantna i savršeno uravnotežena da vam daje umirujući osjećaj snage koji čini da se osjećate prizemljeno i zaštićeno, au isto vrijeme ispunjava vaše srce radošću i mirom.

Ispunite svoje srce radošću i živite svaki dan u skladu s našim ‘Garyjevim setom protokola velikog dana’.

Nadahnuta velikim osnivačem brenda D. Garyjem Youngom, tvrtka je sastavila fantastičan paket koji je pun nekih uljanih favorita kako bi proslavio njegov vrlo poseban rođendanski mjesec. Od naše zemljane i podižuće Valor® mješavine do luksuzno umirujućih mirisa bijele anđelike i harmonije i zamamne kombinacije čak 10 čudesnih ulja u Joy, ova će kolekcija zasigurno ostaviti vaše dane nadahnutima i punima motivacije.

FOTO: Press


Back to top button