Zdravlje

Jeste li čuli za Holyplant Skin hydrator i 10% Niacinamid serum? Priča se da su super proizvodi!Holyplant Skin hydrator i 10% Niacinamid serum savršeno će nadopuniti vašu beauty rutinu

Ljeto nije blagonaklono prema koži. Iako se jako puno priča i piše o važnosti korištenja faktora te o njezi tijela, jako je bitna i njega lica. Lice izloženo suncu i moru postaje osjetljivije, ima dodatne potrebe na koje treba adekvatno odgovoriti.

Adrialab ima dva proizvoda iz popularne Holyplant linije koja su odličan odgovor na hidrataciju, njegu i uklanjanje mrlja te ožiljaka od akni. Ono što je odlično, ne morate isključiti niti jedan proizvod, možete samo po potrebi dodati upravo ove proizvode hrvatskog brenda.

HOLYPLANT SKIN HYDRATOR

Lagana hidratanta emulzija nije domintan beauty proizvod već se odlično uklapa u postojeću beauty rutinu.  Pogodna je za sve tipove kože, a posebno dobro djeluje na suhoj zreloj koži te mladenačkoj koži kojoj su potrebne nježne formulacije.

KOJI JE UTJECAJ BADEMOVOG ULJA I GLICERINA U SLUŽBI NJEGE LICA?

Skin hydrator sadrži bademovo ulje i glicerin. Bademovo ulje puno je vitamina i minerala koji koži daju zdrav, blistav sjaj. Vitamin A iz bademovog ulja sprječava izbijanje akni i koristan je u održavanju hidratizirane epiderme i dermisa, dva gornja sloja kože. Smanjuje pojavu finih bora. Vitamin E snažan je antioksidans koji štiti tijelo i pomaže u uklanjanju ožiljaka na koži i zacjeljivanju oštećenja od sunca.

Glicerin produre duboko u kožu, zaglađuje i poboljšava zaštitnu barijeru kože.

KOME JE NAMIJENJEN?

Mladima s problematičnoj kožom lica kao i osobama zrele dobi kojima lice izgleda umorno, suho, nezdravo, beživotno.

HIDRATACIJA KOJA TRAJE 24 SATA I DUGOTRAJAN OSJEĆAJ SVJEŽINE.

Skin hydrator može se koristiti ujutro i navečer, nakon umivanja nanosi se kružnim pokretima. Dovoljan je jedan potisak, a kad se radi o zreloj koži proizvod se može koristiti i za područje vrata te dekoltea. Ugodan i lagan, baš ono što koži treba!

HOLYPLANT 10% NIACIAMID SERUM

Holyplant 10% niacinamid serum intenzivno hidratizira kožu, a svakodnevnom primjenom ujednačava ten i teksturu kože te pomaže u redukciji hiperpigmentacijskih mrlja. Pogodan je za sve tipove kože.

KAKO PREPOZNATI DEHIDRIRANU KOŽU?

Koža je prirodna barijera koja štiti od vanjskih utjecaja kao što je izlaganje suncu, nečistoće iz okoline, visokih temperatura. S druge strane, koža je ogledalo i osim vrućina, hladnoća, UV zraka, vjetra, na koži lica ogledaju se i unutarnja stanja kao što su stres, umor, briga.

Ispucana, ljuskava koža slona zatezanju, koža je kojoj treba adekvatna njega.

KOJI JE UTJECAJ NIACIAMIDA I HIJALURONSKE KISELINE U SLUŽBI NJEGE LICA?

Niaciamid je vrsta vitamina B-3.  Pomaže u stvaranju keratina koji kožu održava čvrstom i zdravom. Minimalizira mrlje i pojavu crvenila te smanjuje pore. Štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Prirodna hijaluronska kiselina prodire u srce kože kako bi potaknula zadržavanje vlage i održala mladoliki izgled. Već od prvog nanošenja koža je svježa, meka i blistava.

Holyplant 10% niacinamid serum intenzivno hidratizira kožu, a svakodnevnom primjenom ujednačava ten i teksturu kože te pomaže u redukciji hiperpigmentacijskih mrlja.

PROIZVOD JE POGODAN ZA SVE TIPOVE KOŽE. MOŽE SE KORISTITI U SVIM GODIŠNJIM DOBIMA I U KOMBINACIJI S DRUGIM BEAUTY PROIZVODIMA.

KOME JE NAMIJENJEN?

Mladima sklonim aknama, zrelijoj dehidriranoj koži i koži koja ima mrlje od sunca ili ožiljaka.

Holyplant proizvode možete kombinirati ovisno o problematici vaše kože, a pronaći ih možete na policama dm-a, Interspara i u bolje opremljenim ljekarnama.

Izvor: PR

Back to top button