Zdravlje

Iskusite VIDno oštar VID u zatvorenom i otvorenomOstvarite svoj potpuni potencijal uz Varilux progresive s Transitions tehnologijom

Primijetili ste da vi ili netko iz vašeg okruženja, poznanici, prijatelji, obitelj, imaju problema s čitanjem? Sve više udaljavate pametne telefone ili tablete od lica? Vožnja automobile, posebno u sumrak postaje sve izazovnija? Niste jedini! S godinama se naše oči mijenjaju i sve teže fokusiraju predmete koji se nalaze nadohvat ruke. Složit ćemo se da to nije dobrodošla pojava, pogotovo za osobe koje nikada prije nisu imale problema s vidom, no ona je prirodna. S ovim se problemom susreće većina populacije nakon navršene 40. godine života, a zove se – prezbiopija. Neka vas sve navedeno ne zabrinjava, jer za prezbiopiju postoji jednostavno rješenje!

Ne mučite se i ne čekajte dugo, provjerite svoj vid i korigirajte ga čim prije

Stručnjaci u optikama će vam pomoći u odabiru idealnog rješenja za kvalitetan vid, a opet specifično prilagođeno vašim potrebama. Konkretno, uz Varilux progresive, koji su broj jedan u svijetu prema preporuci stručnjaka te milijuna zadovoljnih nosioca, ostvarit ćete svoj puni potencijal – život bez naprezanja i kompromisa u vašoj dnevnoj rutini. U kombinaciji s Transitions fotoosjetljivom tehnologijom vaš vid će biti kvalitetan, a oči zaštićene od štetnog svjetla iz prirodnih ili umjetnih izvora, tijekom cijelog dana.

Zaštite svoje oči i osigurajte jasan i oštar vid na svim udaljenostima

Dogovorite pregled vida kod očnog doktora i potražite savjet za pravo, adekvatno rješenje za oštriji vid. Priručna rješenja koja su vam pri ruci (gotove naočale za čitanje kupljene u trgovinama koje nisu specijalizirane za vid ili posuđivanje naočala) nisu dobar izbor jer dugoročno mogu napraviti štetu vašim očima i kvalitetnom vidu. Moderna rješenja, nastala zahvaljujući naprednim tehnologijama koje se koriste u optičkoj industriji, učinkovito pomažu, Kako? One osiguravaju oštar vid na svim udaljenostima, od blizine do daljine, smanjuju napetost u vratu te štite oči od štetne plave svjetlosti, kako u zatvorenom prostoru, tako i na otvorenom.

Promjene u životu neka budu vaša briga, a oštar i jasan vid je naša!

Iskusite VIDno oštar VID uz Varilux progresivne korekcijske naočalne leće kao tehnološki napredno rješenje za prezbiopiju. Kad njima dodate i Transitions tehnologiju, osjetit ćete potpunu slobodu u pokretu, oštar i jasan vid na svim udaljenostima i svim svjetlosnim uvjetima, u zatvorenom i otvorenom. Dok se zahvaljujući Transitions tehnologiji automatski prilagođavaju svjetlosnim uvjetima, Varilux omogućuje lagan prijelaz na različite udaljenosti, od blizine i srednje udaljenosti, do daljine. Varilux i Transitions zato su savršen spoj za višestruke benefite svim prezbiopima.

Zašto odabrati Varilux i Transitions?

  • Dobivate naočale koje istovremeno pružaju oštar vid i zaštitu očiju od štetne plave svjetlosti
  • Nema potrebe za skidanjem jednih naočala i stavljanjem drugih: za daljinu ili blizinu
  • Možete odabrati personalizirane Varilux progresive te cijenom prilagođene vašim mogućnostima
  • Prilagodite naočale svom stilu uz moderne Style ili klasične Iconic Transitions boje
  • Bezbrižno možete „ploviti“ kroz dan, bez da vas loš vid sputava u vašim aktivnostima

Neke su kombinacije bolje od drugih

Varilux još od 1959. omogućava prezbiopima diljem svijeta savršenu oštrinu vida uz potpunu slobodu kretanja. Danas, kada je potreba za zaštitom očiju od štetnog svjetla sve više prisutna, bilo da se radi o prirodnom ili umjetnom izvoru, Essilor je svoje najbolje tehnologije objedinio u jednom proizvodu s ciljem da nosiocima pruži potpuno zadovoljstvo nošenja naočala. Essilor naočalne leće biraju milijuni nosioca diljem svijeta, kao i mnoge poznate osobe, koje znaju da uz bolji vid mogu ostvariti svoj puni potencijal. Odaberite ih i vi!

Za VIDno oštar VID bez ograničenja i ljepotu u detaljima potražite Varilux i Transitions u Essilor partner optikama.

FOTO: PROMO

Back to top button