Život

Imate li dobre kalupe za kolače? Nama je ovo prvo palo na pamet

Kada su u pitanju pečenje i posude za pečenje, KAISER je ime koje prvo pada na pamet.

Brend KAISER je sinonim za inspiraciju, kreativnost i uživanje. Bilo da pripremate, pečete, ukrašavate ili servirate, KAISER proizvodi vaš su pouzdani partner za pečenje u vašem domu. Posude i kalupi za pečenje, pomagala za slatke i slane delicije kao i klasični i moderni kalupi s kreativnim ukrasima za fondant, kalupi za kekse, kalupi za muffine i različite slastice i još mnogo toga, prate ljubitelje pečenja u svakoj fazi njegovog procesa. Bez obzira da li više volite slatko ili slano, brend KAISER podržava ljubav prema pripremi kolača kod kuće i pouzdan je partner za sve one koji vole pokazati i unaprijediti svoje pekarsko umijeće.

Kaiser La Forme Plus Springform kalupi Ø 26 cm i Ø 28 cm

Kada su u pitanju ukusni kolači i podloge za kolače, KAISER-ova posuda La Forme Plus Springform obećava savršene rezultate. Odmah prepoznatljiva po svom ekskluzivnom SafeClick mehanizmu za zatvaranje, ona je, suprotno mnogim tradicionalnim kalupima s oprugom, iznimno jednostavna za uporabu i potpuno se otvara jednostavnim pokretom. Jednostavno otključajte prstenasti obruč i podignite ga prema gore: kolač se oslobađa sam zahvaljujući KAIRAMIC® neprianjajućoj oblozi koji osigurava savršeno vađenje kolača i čišćenje bez napora. Uz posebno dizajniran rub koji onemogućava curenje, ovaj kalup za pečenje također odlikuje emajlirana podloga otporna na ogrebotine za praktično rezanje i posluživanje. Ta je posuda dizajnirana da zadrži svoj oblik godinama i proizvedena je u Njemačkoj uz jamstvo visokokvalitetnih materijala, brižljive izrade i savršene funkcionalnosti.

Proizvodi su dostupni isključivo u Home & Cook trgovinama.

Istaknute značajke:

Savršena KAIRAMIC® neprianjajuća obloga

S lakoćom izvadite kolače i uživate u čišćenju bez napora, zahvaljujući dvoslojnoj ojačanoj keramičkoj neprianjajućoj oblozi KAIRAMIC®.

Vrhunska kvaliteta

Zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti, debljini materijala i čvrstoj izradi, kalup će zadržati svoj oblik još dugo vremena.

Nepropusni rub

Nepropusni rub sprječava curenje sadržaja iz kalupa, održavajući vašu pećnicu savršeno čistom.

Emajlirana podloga otporna na ogrebotine

Nema više crta od rezanja i ogrebotina zahvaljujući poput stakla tvrdoj emajliranog podlozi.

Originalni SafeClick mehanizam za zatvaranje

Bočna strana se može potpuno otvoriti i lako ukloniti zahvaljujući ekskluzivnom glatko pokretljivom SafeClick mehanizmu za zatvaranje s iznimno velikom površinom za držanje. Jednostavan za korištenje, jednako prilagođeno za dešnjake i ljevake.

Made in Germany – Proizvedeno u Njemačkoj

Proizvedeno u KAISER-ovom vlastitom proizvodnom pogonu u Njemačkoj, s visokokvalitetnim materijalima, preciznom izradom i savršenom funkcionalnošću.

FOTO: PROMO


Back to top button