Život

Hrvatski navijački spektakl priprema se u centru New Yorka

Najveće organizirano gledanje utakmice u SAD-u u sklopu Svjetskog nogometnog prvenstva 2022. bit će u Harboru na Manhattanu

Broje se posljednji dani do početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru i kockasta navijačka groznica ovaj puta trese i Sjedinjene Američke Države. Naime, hrvatska reprezentacija veliku će podršku imati i iz “Velike jabuke” jer se u New Yorku priprema najveće okupljanje hrvatskih navijača i to u samom centru. Utakmicu Hrvatska-Kanada koja će se održati 27. studenog na velikim ekranima pratit će više stotina navijača u prostoru atraktivnog kluba “Harbor Rooftop” s početkom u 11 sati po američkom vremenu.

Za ovu posebnu prigodu organizirana je i domaća gastronomska ponuda, pa će posjetitelji tako osim tradicionalne ponude koja prati nogometne utakmice, poput piva i brze hrane, moći kušati i domaći bakalar na bijelo te probrana ukusna hrvatska vina. Interes navijača za ovo događanje je već velik, te se očekuje da će hrvatske kockice popuniti ovaj dio grada i time dati jaku podršku Vatrenima. 

“Pozivamo sve Hrvatice i Hrvate i navijače naših Vatrenih na dosad najavljeno najveće okupljanje navijača hrvatske reprezentacije u New Yorku. Izabrali smo spektakularno mjesto na Manhattanu koje ima odličnu lokaciju te uvjete za najjače navijanje.“ – poručuju organizatori.

Najavljeno je i posebno javljanje Zlatka Dalića i Luke Modrića za navijače Vatrenih u New Yorku, o čemu će organizatori naknadno obavijestiti publiku putem društvenih mreža.

U igračkim pauzama atmosferu će podizati DJ Zvone, a vrata za posjetitelje se otvaraju već u 09:30 am. Budite brzi i kupite svoju ulaznicu https://www.harbornewyorkcity.com.

FOTO: PROMO


Back to top button