Showbiz

Hrvat podigao Slovence na noge! Pogledajte čime ih je šokirao, pa oduševio

Kako zvuči kada Hvaranin pjeva na slovenskom jeziku impresivno je sinoć demonstrirao mladi pjevač Dino Petrić u najgledanijem slovenskom TV showu svih vremena „Slovenija ima talent“, slovenskoj inačici Supertalenta koji je i kod nas oborio sve rekorde gledanosti. Svojom izvedbom pjesme „Meni dobro je“ jednog od najpopularnijih slovenskih pjevača Jana Plestenjaka, Dino je u čudu ostavio žiri koji se nakon prvotnog šoka podigao na noge te mu bez oklijevanja dao sva četiri glasa za prolaz u idući krug natjecanja. Članica žirija Maraaya koja je 2015. godine predstavljala Sloveniju na Eurosongu nije mogla odoljeti te se popela na scenu i čvrsto ga zagrlila. Dinov nastup predstavlja presedan u showu „Slovenija ima talent“ jer je on prvi pjevač iz Hrvatske koji je pjevao na slovenskom.

Još uvijek uzbuđen zbog svega što se sinoć događalo, Dino je podijelio dojmove o nesvakidašnjem nastupu: „Noćas sam spavao svega nekoliko sati, mobitel mi ne prestaje zvoniti, svi zovu da mi čestitaju, a ja sam još nesvjesan bure koja se podigla. Pjevati na jeziku koji mi nije materinji bio je veliki izazov, ali sudeći po fenomenalnim reakcijama, uspješno sam položio test. Posljednjih godinu dana često nastupam u Sloveniji, njihova me publika odlično prihvatila pa je ovo bio i način da im pokažem zahvalnost.“

Dino Petrić široj je javnosti svoje sjajne vokalne sposobnosti predstavio u prvoj sezoni showa The Voice, nakon čega su uslijedili nastupi na A strani gdje je pokazao da mu leže i balade i brze pjesme kojima temperaturu na svojim svirkama podiže do usijanja. Uz autorski hit dvojac Nenu Ninčevića i Raaya mladi glazbenik s Hvara vrijedno radi na vlastitim pjesmama, a sve će se naći na debitantskom albumu koji mu, kako sam kaže, znači ostvarenje najvećeg sna.

Poslušajte kako naš Hvaranin pjeva na slovenskom pjesmu kojom je oduševio slovenski Supertalent

FOTO: POP TV, Voyo


Back to top button