Showbiz

Svi su gledali u njih: Zgodni dečki i poznata manekenka snimali spot usred gradaGrupa Elixir izbacila je svoj treći singl i to baladu. Riječ je o pjesmi „Reci mi“, za koju su mnogi glazbeni urednici već na prvo slušanje kazali da s lakoćom ulazi u uho. Nakon dvije vesele pjesme ovi momci, koje mnogi od milja zovu novim hrvatskim boy bendom, odlučili su se publici predstaviti s jednom laganijom pjesmom.

I ovoga puta pjesmu im je napisao Mario Regelja iz grupe Ljubavnici pa stoga nema sumnje da će i ova pjesma biti dobro prihvaćena od strane radio postaja. Budući da je Mario pravi hit maker, Elixir vjeruje da će radio postaje na prvu zavoljeti njihov novi singl. Aranžman pjesme radio je također član Ljubavnika, Borna Biondić.

Kao kulisu za svoj spot odabrali su grad Zagreb. Dečki su dva dana snimali u studiju ali i na zagrebačkim ulicama gdje im se pridružila i poznata manekenka Marija Rogić, inače Miss Zagreba ali i prva pratilja na Izboru za Miss Hrvatske.

Naravno spot je režirao Matija Škalić, mladi redatelj koji je omiljen upravo među zabavnjacima i koji je sve angažiraniji na snimanju glazbenih spotova.

FOTO: Matija Škalić

Redakciju pratite i na Facebooku te Instagramu.

Back to top button