Scena

Genijalan Fran FM opet razvaljuje! Poslušajte njegovu verziju najpoznatije božićne pjesme

Fran FM ne miruje ni tijekom božićnih blagdana! Uoči praznika odlučio je snimiti cover za pjesmu „Sretan Božić svakome“. Popularna pjesma Fantoma koja je zaživjela u srcima mnogih, sada zvuči sasvim drugačije.

Fran FM snimio je cover onako kako on zamišlja ovu pjesmu, točnije u njegovom stilu. Budući da je Fran izabrao pop trap pravac, onda je i ovaj svevremenski hit prilagodio svojem načinu pjevanja.

„Morao sam snimiti ovaj cover. Ovo je pjesma uz koju mi prolaze blagdani od kako znam za sebe. To je mi je najdraža božićna pjesma i uvijek sam htio otpjevati ju u studiju. Nije obrada, već cover, ali tko zna, možda se nakon ovoga jave Fantomi pa za iduću godinu skupa snimimo božićnu pjesmu“, kroz smijeh je kazao glazbenik koji će ove blagdane provesti u krugu bliskih ljudi.

Fran FM nedavno je izbacio i singl „Luda mala“ koji bilježi sjajne rezultate u radijskom eteru, no kako ovaj mladić planira i dok spava, uskoro će mnoge iznenaditi novom pjesmom koju je posvetio kriptovalutama, no više o tome Fran će otkriti tek početkom naredne godine.  

https://www.youtube.com/embed/RFuLBEkdhUs?feature=oembed

FOTO: Matija Škalić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)