Showbiz

Garavi su opet hit! Pogledajte što su sada napravili! Imaju navijački bećarac!Garavi su opet došli na dobru ideju. Ovi slavonski tamburaši već su svima poznati po svojim šaljivim bećarcima, no ovaj su puta napravili ozbiljnu priču i snimili Navijački bećarac.

U ovom nogometnom ludilu koje kreće, ovu su dečki dali svoj doprinos navijanju za našu reprezentaciju. Uz tradicionalnu glazbu, tekst je složio Živan Kuveždić, a aranžman napravio Krunoslav Dražić.

„Koristili smo veliki transparent iz Strizivojne koji je nastao za Svjetsko prvenstvo 2018., a uz to smo stavili i zastave s nazivima mjesta odakle smo mi. Budući da reprezentacija promovira obitelj i mi smo htjeli da spot bude na tu temu tako da nam u spotu sudjeluju naše supruge i djeca te mali nogometaši iz NK Mladost Vođinci. Garavi su igrali protiv žena i djece i tako nam je dobro bilo da uopće ne znamo tko je pobijedio. Ovo je 3. singl koji smo izdali u manje od 4 tjedna“, govore nam Garavi, a mi vam u nastavku donosimo tekst Navijačkog bećarca kako biste ga što prije naučili i bili spremni za nogometno ludilo koje je pred nama.

Navijački bećarac

Iz ravnice pjesma nek zaori

Hrvatska se za prvaka bori

Vatreni se nikoga ne boje

jer igraju za Hrvatske boje

U stožeru taktika se sprema

stručnjaci su da im para nema

Kapetane na tron nas povedi

Hrvatska će svakog da pobjedi

Dalić, Čarli, Manđo, a i 0la

zemlju svoju vole sve do bola

Majer, Petko, Budimir i Paša

mirno stoje kad je Lijepa naša

Joško, Modrić Kovačić i Pjaca

u europi nema takvih faca

Za Hrvatsku i s vjerom u Boga

doći ćemo mi do cilja svoga

U finalu biti će penali

Livaković sve će da obrani

Za pobjedu tko god da zabije

od Vide će kulin da dobije

FOTO: PROMO Garavi

Back to top button