Showbiz

Ella Dvornik objavila EP nazvan po fatalnoj ženi iz prošlostiNa Dan žena objavljen je EP pod nazivom “Sappho”, koji predstavlja novi glazbeni iskorak influencerice Elle Dvornik. Ovaj EP predstavlja prvi u nizu od četiri planirana izdanja, koja će zajedno činiti projekt u kojem Ella istražuje različite teme i žanrove.

EP je nazvan po fatalnoj ženi iz prošlosti, Sappho, koja je bila iznimno inspirativna za Ellu Dvornik. Tematika EP-a istražuje kompleksnost umjetničkog izražavanja, neshvaćenosti, psihoze, moralnih i nemoralnih agresija, ljubavi i još mnogih emotivnih stanja.

Što se tiče žanra, “Sappho” nije definiran već predstavlja jedinstvenu glazbenu kombinaciju koja varira između različitih raspoloženja. Ella Dvornik naglašava svoju slobodu u eksperimentiranju s glazbom i najavljuje da će svaki sljedeći EP biti drugačijeg žanra te ističe: “Trenutno mi je nezamislivo da snimam cijeli album zbog intenzivnosti procesa. Umjesto toga, odlučila sam se fokusirati na snimanje manjih projekata, s po tri pjesme koje prate određeni vibe. Iako su pjesme na EP-u ‘Sappho’ samostalne, pažljivo su konstruirane kako bi imale svoju priču i omogućile slušateljima da se pronađu u njima.”

Naslov “Ella x Alterella” naglašava sukob između dva identiteta, Elle i Alterelle, što dodaje slojevitost EP-u. Spot za prvi singl, koji je u pripremi, istaknut će ovu dvojnost, prikazujući obje strane umjetnice i njihovu interakciju.

“Sappho” predstavlja novo poglavlje u kreativnom putovanju Elle Dvornik i obećava intrigantnu glazbenu avanturu za slušatelje. Na EP-u Ella je ponovo surađivala s Arianom Vuicom s kojim potpisuje produkciju i aranžman, a za mix i master zaslužan je Matterhorn Music studio. 

EP je dostupan za slušanje i preuzimanje na svim glavnim glazbenim platformama od datuma izlaska.

Pjesme možete preslušati na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/@alterella

FOTO: PROMO

Back to top button