Showbiz

Edita Misirić proslavila godinu dana svojeg portala! Gomila poznatih došla joj je dati podrškuPortal LifeBuzz.hr proslavio je svoj prvi rođendan! Kolege s ovog lifestyle portala su prvu obljetnicu postojanja na medijskoj sceni proslavili s dragim suradnicima, prijateljima portala i partnerima. U predivnom ambijentu Magnolia slastičarnice u Kaptol centru okupilo se 40-ak uzvanika koji su svojim prisustvom učinili ovaj događaj nezaboravnim.

Neda Parmać, Korana Gvozdić, Ivan Šarić i Dorijan Elezović. Foto: Dejan Tatomir
Ana Vladušić, Irena Slovaček i Vanja Halilović. Foto: Dejan Tatomir
Emina Pršić Prasnikar, Jana Radeljak i Daniela Drčec i Antonija Stupar Jurkin. Foto: Dejan Tatomir
Mate Rončević, Boris Pavlin i Meri Goldašić. Foto: Dejan Tatomir
Ana Ude, Ivana Radaljac Krušlin, Željko Krušlin Kruška i Marija Margareta Klika. Foto: Dejan Tatomir
Nives Polovina Barun, Dalila Turk Mraović, Eta Kočić i Maja Misirić. Foto: Dejan Tatomir
Antonija Mandić, Tena Sakar Vukić i Ivana Krstić. Foto: Dejan Tatomir

Službeni dio eventa vodila je dugogodišnja urednica, novinarka i voditeljica na Radio Sljemenu Ivana Radaljac Krušlin, koja je u intervjuu s Editom Misirić Vrkljan, vlasnicom i glavnom urednicom portala u kratkom razgovoru prošetala kroz prvu LifeBuzzovu godinu. Nije bilo lako, kao što niti jedan početak nije lagan, ali prvi cilj u prvih 365 dana je uspješno ostvaren – LifeBuzz je čvrsto utaborio svoje mjesto na hrvatskoj medijskoj sceni, prvenstveno sadržajno.

  • Postali smo relevantan portal kojeg citiraju i prenose drugi mediji na što sam izuzetno ponosna. Iza sebe imamo nekoliko ekskluzivnih priča i jednu viralnu koja je snažno odjeknula u cijeloj regiji. Pritom, naravno, mislim na priču o prodavačici jagoda koja je otišla kod stomatologa, a na štandu je ostavila poruku u kojoj moli kupce da si uzmu jagode i ostave novac u posudici u kojoj je bilo i nešto sitnih eura u slučaju da će biti potrebno razmijeniti velike novčanice. Priča je postala viralna, proširila se u medijima i po društvenim mrežama u cijeloj regiji. I ta priča o gospođi koja vjeruje u dobre i poštene ljude zapravo oslikava sve ono što sam imala na umu kada sam pokretala portal – želimo prikazati ljepšu stranu života u Hrvatskoj. Unatoč svemu ružnome što se događa oko nas, ljepša strana postoji! – rekla je Edita Misirić Vrkljan.

Na prvi LifeBuzzov rođendan došli su Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Antonija Mandić, Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Boris Pavlin, Neda Parmać, Tena Sakar Vukić, Meri Goldašić, Emina Pršić Prasnikar, Mate Rončević, Kiti Iveta, Željko Krušlin Kruška, Ana Ude, Ana Vladušić, Irena Slovaček, Dorijan Elezović, Eta Kočić, Dalila Turk, Maja Misirić, Nives Polovina Barun, Marina Bolanča, Sandra Kvakan, Jana Radeljak i mnogi drugi.

LifeBuzz.hr piše priče o inspirativnim ljudima, koji su često protiv struje i ne baš sjajnim predviđanjima za uspjeh ipak ostvarili svoj san.  Tu su i teme za svakog čovjeka koji na bilo koji način želi poboljšati kvalitetu svojeg života.

FOTO: Dejan Tatomir

Back to top button